|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να βάλεις 2 χαρεμάκια (1 αρσ+3 θηλ)απο είδη που δεν υβριδίζουν μεταξύ τους.
Κάποιοι πιθανοί συνδυασμοί που μ' αρέσουν: Labidochromis+maingano Labidochromis+socolofi Saulosi+Acei Εξαρτάται βέβαια και απο τι θα βρεις στην αγορά (βλέπε και τις αγγελίες στο φόρουμ) Καλή επιτυχία. |
|
|||
|
|||
![]()
Προσοχή μην βάλεις αφρολέξ γιατί μέσα στους πόρους του δεν θα γίνεται καλή κυκλοφορία. ¶ν δεν θέλεις φελιζόλ, προτίμησε το υλικό της Dow (wallmate, roofmate).
|
|
|||
|
|||
![]()
Ενα ενα μου ρχονται re παιδια sorry
Μεσα σε ολο το σκηνικο που εχω στο μυαλο μου για το στησιμο του νταμαριου μου ρθε οτι θα ηθελα να βαλω κι ενα moonlight.Με δεδομενο οτι σκεφτομαι να βαλω και μια αεραντλια για αισθητικους λογους το ματι μου επεσε σε μια αεραντλια της Hydor η οποια ειναι και moonlight.Τι εχετε να προτεινετε για moonlight? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εάν έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις από ebay παίρνεις ένα αδιάβροχο μπλε led strip (κόστος 1-2 ευρώ με μεταφορικά) και αγοράζεις από ένα μαγαζί ηλεκτρικών-ηλεκτρονικών ένα μετατροπέα να βγάζει 12V DC και κατά προτίμηση να είναι μεταβλητό (να έχει μια ροδέλα που τη γυρνάς) ώστε αν είναι πολύ δυνατό το φως να το βάλεις να δουλεύει σε λιγότερα volt (κόστος 5 ευρώ). Αν δεν μπορείς να αγοράσεις από το ebay πάρε από κατάστημα ηλεκτρονικών μερικά μπλε led και κοίτα στο diy που έχει ένα θέμα ένα παιδί πώς το έκανε για να πάρεις μια ιδέα. |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας ρε παιδια και παλι
Εχω κολησει το backround(μου βγηκε λιγο σκουρο) εχω βαλει και δυο βουναλακια απο πετρες (φωτο θα μπουν σε λιγο) μπηκε και τελευταια η αμμος.Νερο δεν εχω βαλει ακομα μιας και θελω να βαλω πρωτα τα φυτα μαζι με το νερο.Απο φυτα θελω να βαλω αρκετες ριζες crinum thaianum (τα εχω δει να μπαινουν σε νταμαρια απλα δεν ξερω την αντοχη τους) καθως και μερικες valisneria nana.Επειδη θα αργησουν τα φυτα τι λετε ξεκιναω το ενυδρειο με μπολιασμα και βαζω κατοπιν τα φυτα ή περιμενω ακομα μια βδομαδα? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκίνα
![]() (αν μπολιάσεις πρέπει να βάλεις και τα πρώτα ψάρια ή μέχρι να μπουν να προσθέτεις αμμωνία για να έχουν τροφή τα βακτήρια) |
|
|||
|
|||
![]()
Θα ηθελα πρωτα τουλαχιστον να μπουν τα φυτα και μετα τα ψαρια.
Απο ψαρια η αληθεια ειναι οτι και η εποχη δεν ειναι και η καλυτερη απο αποψη ποικιλιας.Μαλλον ενα χαρεμι labido κλασικα και το δευτερο θα δειξει τι θα βρω στην υπαρχουσα φαση χωρις να βιαζομαι.Μηπως ειναι καλυτερα να μπουν και τα δυο χαρεμια σε μικρο χρονικο διαστημα?Οσο αφορα το στρωσιμο αφου μπολιασω τα φιλτρα(τελικα δυο ξεχωριστα αυτονομα φιλτρα να σαι καλα φιλε Κλεοβουλε) δεν γινεται να ριχνω τροφη?Αν ριχνω καθαρη αμμωνια ποσα ml χρειαζεται για 280 λιτρα περιπου νερο? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι να προσεχω; | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 101 | 16-12-09 15:34 |
Προσεχως Γεννα Guppy!! | john922 | Ζωοτόκα | 6 | 13-04-09 18:21 |
Προσεχώς γέννα Convict! | kotsis | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 22 | 22-05-08 01:43 |
Προσεχως γεννα!! | GEORGE ARGOS | Ζωοτόκα | 6 | 14-05-05 13:26 |