|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρειο τρεχει γυρω στον ενα μηνα και κατι και εχει στρωσει εδω και δεκα μερες περιπου...μετα απο ποσο καιρο μπορω να βαλω καμια γαριδουλα και ενα σαλιγκαρακι που θελω? τιμες αμμωνιας και n02 ειναι μηδενικες ενω τα νιτρικα ειναι στο 10...περιμενω γνωμες απο τουσ πρεσβυτερους
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι ψαρια ειχες ως τωρα φιλε στο ενυδρειο και τι σκοπευεις να εχεις σαν συγκατοικους των ασπονδυλων?Τι ενυδρειο εχεις?
|
||||
|
||||
![]()
σαλιγκαρια κοινα (apple, zebra) αμεσως...για ευαισθητα ειδη γαριδας λενε καλυτερα να τρεξει κανα διμηνο ο βυθος..αλλα με αμανο, τσερυ και τετοιες ευκολες δε νομιζω οτι θα εχεις καποιο προβλημα..
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 13-05-10 στις 22:23 |
|
|||
|
|||
![]()
τετρα και ζεμπρα ντανιο εχω φιλε μου...οι μπαμπου γαριδες ειναι ευαισθητες?κανουν καλο με την αλγη η ειναι τεμπελες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι μπαμπού δεν κάνουν τίποτα. Τρώνε ανοίγοντας τις βεντάλιες τους (τα μπροστινά πόδια) από την έξοδο του φίλτρου, πιάνοντας μικροοργανισμούς από το νερό. Ουτε από το βυθό τρώνε. Μακάρι να'ξερα τί ακριβώς τρώνε.
Δεν τις θυμάσαι στο ενυδρείο μου? Σαν μακρουλές κατσαρίδες. Βάλε καλλίτερα αμάνο και τρέρυ για την άλγη. Οχι πολλες, καμμιά δεκαριά σύνολο είναι καλά. |
|
|||
|
|||
![]()
το δικο μου το ενυδρειο παιρνει 10 γαριδες?που μπορω να βρω αμανο στην περιοχη μας/?
|
|
||||
|
||||
![]()
10 σύνολο εννοώ. Δηλ. 5 αμάνο 5 τσέρυ, ή ένα είδος. Στην περιοχή μας έχω βρεί αμάνο στο πετ σίτυ στα Ανω Πατήσια. Ομως πριν πάς τηλεφώνησε γιατί δεν έχουν πάντα. Τσέρυ έχει στην Αβυσσο -3ης Σεπτεμβρίου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ακινησια γαριδων. (Red cherry ,red nose, crs) | GiChoc | Γαρίδες του γένους Caridina | 8 | 31-01-11 17:27 |
Nεα ειδη γαριδων ! | Raven | Γαρίδες | 2 | 26-06-10 10:38 |