|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() σε ευχαριστω παντος Γιωργο για ολα ![]() σε ευχαριστω πολυ Χαρη. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το βρίσκω πολύ όμορφο Μίμη κι εγώ προσωπικά δεν θα άλλαζα τίποτε.
Αν τώρα θέλεις σώνει και καλά να αλλάξεις κάτι, δοκίμασε να αντικαταστήσεις το αριστερό ξύλο μ' ένα μικρότερο ή καμιά ριζούλα με κλαδάκια. |
|
||||
|
||||
![]()
Μίμη,
Μπράβο! Εναι θαυμάσιο. Μικρη παρατήρηση. Στη δεξιά ρίζα ειδα ένα χοντρό βότσαλο αφημένο πάνω της. Αυτό νομίζω δεν κολάει με το θέμα. Αντί αυτού, βάλε λίγη ακόμη μός δεμένη, και πιο πίσω περισσότερη ροτάλα να φουντώσει.
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ συμπαθητικό το στήσιμο σου Μίμη. Αν και εγω προτιμώ να μην είναι τόσο γεμάτο με φυτά ένα ενυδρείο. Βέβαια αυτό είναι εντελώς προσωπικό γούστο και οποσδήποτε όταν τα φυτά προσαρμοστούν και αρχίσουν να φουντώνουν, πέρνει άλλη μορφή το ενυδρείο και εκεί, νομίζω, μπορεί κάποιος να κάνει πιο πετυχημένες αλλαγές-επεμβάσεις.
Τώρα στο συγκεκριμένο στήσιμο εγώ θα έκανα μια δυο αλλαγές. Κατ' αρχήν δεν ξέρω αν στην πίσω δεξιά γωνία, έχεις κάποιον χώρο ανάμεσα στο φίλτρο σου και το ξύλο. Εκεί θα έβαζα ένα πιο ψηλό φυτό που θα φουντώσει λίγο και θα κρύψει κάπως το φίλτρο. Σα να βλέπω κάπου στο κέντρο κάποια polysperma ή κάνω λάθος; Επίσης θα έβγαζα την περισσότερη moss. Δεν ξέρω γιατί, άλλα όταν μία φορά (και τελευταία) έβαλα αρκετή moss στο ενυδρείο μου, ποτέ δεν μπορούσα να την κρτήσω καθαρή. Είτε από άλγες, είτε από βρωμιά. Και τελικά έδειχνε σαν μια καφεπράσινη μάζα. Το σίγουρο είναι ότι θέλει συχνό κλάδεμα. Βέβαια το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις τα φυτά ήσυχα για να πάρουν μπροστά ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο σε ευχαριστω
![]() ![]() Αλεξανδρα σε ευχαριστω πολυ.αν ειχες προσεξει εκει που παρουσιασα τις εικονες εγραψα πως το βοτσαλο το εχω βαλει για να μπορεσει να βουλιαξει το ξυλο επειδη επεπλεε λιγο.φυσικα και θα τη βγαλω σε λιγες μερες που το ξυλο θα εχει ποτιστει το νερο και θα ειναι αρκετα βαρη ωστε να επιπλεει. ![]() Θοδωρη σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια ![]() ![]() και εγω το σκεφτηκα και θα βαλω ενα φυτο εκει ωστε να κτυψει το φιλτρο γιατι ειναι και πολυ ασχημο και το χρωμα του χτυπαει στο ματι και δε μ αρεσει.ναι πισω αριστερα εχω polysperma.περιμενω να φουντωσει και να πιασει την πισω αριστερη γωνια.. τωρα που μου λες για τη moss και εγω το εχω σκεγτει κατα καιρους..δε χαλαει ουτε εχει αλγες αλλα εκει απο κατω και γυρω γυρω μαζευει πολυ βρωμια απο τα ψαρια και κυριως τις γαριδες που βοσκουν..την κλαδευω και την καθαριζω οσο πιο συχνα μπορω γιατι αμα μεγαλωσει γινεται χαλια. σας ευχαριστω ολους.. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξανδρα σε ευχαριστω πολυ.αν ειχες προσεξει εκει που παρουσιασα τις εικονες εγραψα πως το βοτσαλο το εχω βαλει για να μπορεσει να βουλιαξει το ξυλο επειδη επεπλεε λιγο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει μςρε δεν πειραζει τι νακανουμε..
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θελω το γκαπυ της υπογραφης σου... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
για εξηγησε το και δε καταλαβα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε και κανένα κλαδάκι μπροστά από το φίλτρο.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
οκ ή κλαδι θα βαλω ή κανενα φυτο να φουντωσει και απο κει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θοδωρη οι μοσσ εφυγαν και ειχες δικιο καθαρισε λιγο
![]() αφησα μονο τις x-mass πανω στα ξυλα.. και τοσο καιρο το φρεναρα το ενυδρειο παρεχοντας του μονο 18watt σε 54 λιτρα και με τοσα φυτα και μερικα ας πουμε με μερικες απαιτησεις. οποτε τωρα που περιμενω και το φωτιστικο που θα παρω απο τον Πανο με φωτισμο στο ενυδρειο μου 1w/l πιστευω θα βελτιωθει πολυ...σκεφτομαι να βγαλω και τα ζωοτοκα και να βαλω κανενα αλλο ψαρι αλλα θα το ψαξω δε εχω βρει ακομα.. |
|
||||
|
||||
![]()
οριστε και φωτο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ πολυ ομορφο εαν φυγει και το φιλτρο καποια στιγμη θα ειναι τελειο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μιμη βαλε και ενα μαυρο φοντο....
![]() ![]() ![]() ..αα και στην φοτο μην σου ξεφευγει το iso(κάηκε) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δε καηκε η φωτο απο το iso αλλα απο τη λαθος και βιαστικη επεξεργασια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτές είναι ομορφιές Μίμη, να το χαιρεσε το ενυδρείο σου! Μεγειά το καινουργιο φωτιστικό! Πόσα watt είναι; Σε βλέπω να πηγαίνεις σε πιο απαιτητικά φυτα...
Πολύ το χάρηκα που έφυγε η moss ![]() Τα apple snails είναι γίγαντες ή το ενυδρείο σου είναι μικρό; ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πανέμορφο έγινε Μίμη, τώρα είναι ακόμη καλύτερο, να το χαίρεσαι.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() οντως ειναι πιο ωραιο και "ανοιξε'' λιγο..και οπως λες πολυ καλυτερο να βλεπεις την ασπρη αμμο ![]() το φωτιστικο ειναι 48watt οποτε ναι θα ηθελα πολυ να παω σε απαιτητικα φυτα ![]() ![]() και τα aplle snail που λες δεν ειναι μικρο το ενυδρειο αυτα εχουν γινει θερια..!! αφου καμια φορα δε χορταινουν και μασουλανε και κανενα φυλο ![]() ![]() Γιωργο σε ευχαριστω πολυ... που να το δεις σε λιγες μερες που θα εχουν φουντωσει τα φυτα γιατι τα βλεπω τωρα ολα εχουν καινουριες φυτρες και απο κατω κατω που πιο παλια λογο χαμηλου φωτισμου ειχαν ξεραθει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απαιχτο Μιμη!!
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω και οπως ειπα ''που εισαι ακομα! περιμενε να το δεις σε 1-2 βδομαδες..
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζωοτόκα σε 20λιτρο | Αλέξης6 | Ζωοτόκα | 3 | 24-10-09 08:44 |
Nέο φυτεμένο για ζωοτόκα | CHRIS4204 | Ζωοτόκα | 5 | 19-01-09 12:39 |
Ζωοτόκα με γαρίδες | Χαρούλα | Ζωοτόκα | 7 | 08-08-07 01:49 |
Ζωοτόκα Και φιλτράρισμα | ramsys | Ζωοτόκα | 9 | 03-07-07 15:06 |
Ramirezi με Ζωοτόκα? | CHRIS4204 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 20-06-07 10:13 |