|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Άποψη μου είναι πως δεν θα αντέξει 9 μήνες στα χέρια ανθρώπων που δεν πολυενδιαφέρονται. Το πιο πιθανό είναι να το βρεις σε άθλια κατάσταση. Αν δεν έχεις μέσα κάτι δυσεύρετο, καλύτερα (κατά την γνώμη μου βέβαια) να το παροπλίσεις και όσο θα είσαι στον στρατό να κάνεις σχέδια για το νέο σου aquascape.
Α! Και καλός φαντάρος φίλε!
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οταν ενα φυτεμενο αφηνεται στην τυχη του ! | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 16-12-09 16:15 |
Οταν στρώσει το ενυδρειο πόσο μπορεί να μείνει χωρίς ψάρια? | gfdimopo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 19-11-07 23:38 |
ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? | LOUKAS2007 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 05-10-07 09:32 |
εχει βαλει κανεις χταποδι μεσα στο ενυδρειο του; | jovanis | Παραλία - Beach Bar | 1 | 01-10-04 13:37 |