|
|
||||
|
||||
![]()
Κολλησες με την θερμαστρα. Καλως ορισες κανε τα υπολοιπα και θα σου πουνε και για τον θερμοστατη οχι θερμαστρα [μονο μπουρια εμεινε να δουμε στα ενιδρυα].
|
||||
|
||||
![]()
Επίσης οι μονομάχοι θέλουν όξινο και όχι αλκαλικό νερό.θερμοστάτη πάρε έναν 50άρι για να τον βάλεις μετά στο μεγαλύτερο ενυδρείο που θα μπει όπως λες ο μονομάχος.φίλτρο μην πάρεις πολύ δυνατό μιας και δεν είναι πολύ καλοί κολυμβητές(πλην λίγων ειδών)
|
|||
|
|||
![]()
αρα το νερο της βρυσης ειναι οκ για εναν μονομαχο? θερμοστατησ και φιλτρο ποσο θα μου κοστισουν περιπου?
|
|
||||
|
||||
![]()
το νερο της βρυσης ειναι σχεδον σε ολη την ελλαδα αλκαλικο...
|
|||
|
|||
![]()
Πως το κάνω καταλληλο για μονομαχο?
|
|
||||
|
||||
![]()
με μια αναζητηση δες για για χρηση αντισροφης οσμωσης, μειξη με απιονισμενο...και τυρφη
![]()
|
|||
|
|||
![]()
μπορεις να μου το κανεις πιο λιανα γιατι ακομα δεενν
![]() ------------------------- και για το φιλτρο δεν εχω καταλαβει καλα..αν μπορει καποιος να βοιηθησει.. θα ζητησω χαμηλησ ροης? τα υλικα του φιλτρου τι ειναι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spitogatos13 : 04-05-10 στις 20:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για να πούμε πάντως και του στραβού το δίκιο, ο όρος "θερμάστρα" είναι πιο σωστός από τον όρο "θερμοστάτης"!!! Ο θερμοστάτης περιέχεται στην θερμάστρα και αναλαμβάνει να την αναβοσβήνει ανάλογα με την θερμοκρασία. Ίσως ο πιο σωστός (και εύηχος) όρος είναι θερμαντήρας!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παντως για να πουμε του στραβου το δικιο θερμαστρα / θερμοστατη / θερμαντηρα δεν θελεις αμεσα σε 5 μηνες το ξανα βλεπεις το θεμα
|
|
|||
|
|||
![]()
αρα να μην την βαλω αυριο που θα εχω το ενυδρειο?
------------------------- ο πατερας μου δουλευει στην ΕΥΔΑΠ..η επισημη μετρηση του Ph του νερου ειναι 5,5 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spitogatos13 : 06-05-10 στις 13:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
5,5 ????????? για μετρα και στο σπιτι σου και εαν ειναι και εκει 5,5 τι να πω εισαι περιπτωση σαν περιοχη
|
|
|||
|
|||
![]()
Η τροφη του ψαριου ειναι αυτη την παρουσα στιγμη http://www.dajanapet.cz/produkty/eng...-1/tropi-gran/ καμμια γνωμη?
------------------------- για ποσο ηξερες εσυ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spitogatos13 : 06-05-10 στις 13:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πανω απο 7 εχει μεσο ορο η ελλαδα εαν δεν κανω λαθος
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος | giorgosdem | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 07-12-08 11:18 |
νέος στο χόμπι ψάχνει για συμβουλές | gemini_str | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 04-06-04 00:05 |
Νέος | ΓΙΩΡΓΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 23-04-04 11:53 |