|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
τελειο το αρθρο,πολλες και χρησιμες λεπτομεριες.απο την αλλη εχω καποια πραγματα να αναφερω και να ρωτησω επισης πανω στο αρθρο :
1)ποιο υποστρωμα θα ηταν το ιδανικοτερο?potting soils ή υποστρωματα που ειναι για ενυδρειο?οπως ειναι το flourite!!! 2)ειναι τελικα καλυτερο η χαλαζιακη αμμος ή το χαλικη ?θα μου χρειαστει τσιμπιδα για φυτεμα και στις 2 περιπτωσεις? 3)θα πρεπει οντως να κρατησω το υποστρωμα σε νερο για 1-2μηνες ήμπορω να κανω κατι ποιο συντομο? 4)επειδη θα βαλω φυτα επιφανειας νουφαρα και κερατοφυλλο το spray bar θα κανει δουλεια ή να μην βαλω? 5)τα macro και τα micro μπορει καποιος να μου πει ποια ακριβως ειναι γιατι μπερδευτικα? 6)για co2 ποιο μεγεθος μπουκαλας μου κανει και ποσο θα βαζω ? και 7) και τελευταιο λετε να τα καταφερω ή να κανω κατι ποιο απλο (ενημερωνω οτι εχω πολυ ορεξη και αρκετο χρονο,απλα δεν ξερω και θα χρειαστω βοηθεια!) |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υποστρωμα diy | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 30-04-08 09:43 |
Τι υποστρωμα??? | DiscusBoy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 02-10-07 02:57 |
Χωμα-υποστρωμα | Nikolas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 13-06-07 12:06 |
Υποστρωμα | thanosatha | Γλυκό νερό - Γενικά | 35 | 15-01-07 12:29 |
Ψαχνω Υποστρωμα | Gorgi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 45 | 08-12-04 00:46 |