|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
παρα πολυ ωραιο αλεξ
![]() θελω να σε ρωτησω οι ανουμπιες που ειναι κοντα στο φως δεν πιανουν αλγη δεν μαυριζουν; αυτο το προβλημα ειχα εγω στο ενυδρειο μου που ηταν και στον πατο τα φυτα. Μετα τις εβαλα σε 8w σε 40 λιτρα και καθαρισαν σε 2 μηνες με τριψιμο και κοψιμο των φυλλων. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο πολυ Ομορφο.
Το ξυλο που ειναι στη μεση νομιζω οτι ειναι απο τα πιο ομορφα σημεια... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Αλλα ακομα κι αν πιασει αλγη, δεν με πειραζει και τοσο. Γαριδοενυδρειο ειναι και οι περισσοτερες αλγες ειναι ανεκτες...μην σου πω και επιθυμητες. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και ξερεις τι πρεπει να κανεις ε?? να τα μαζεψεις και να μου τα στειλεις....μιας και προσπαθω ακομη να μεγαλωσω το κοπαδι μου... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αν βρω χρονο κι ασχοληθω , θα βγαλω ποολλααα ... μιας και εχω πανω απο 10 θηλυκιες που γεννανε συνεχεια. Θα πρεπει να βρω τον χρονο ομως και αν μαζευτουν μερικα θα σου τα στειλω ευχαριστως.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Ωχ! Θα ζήσουμε και εδώ μέσα στιγμές Αντώνη-Κωστάκη και "Ο φλορ μάνατζερ που με αγάπησε" θα γίνει "Ο cpdόπληκτος που με αγάπησε"! Που μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος για ένα ψάρι...! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχα.. μεγαλη ζητηση τα cpd ! θα με κανετε να σας βγαλω καμια εκατοστη να σας τα μοιρασω γιατι τα πμ που εχω παρει απο φιλους που ψαχνουν cpd's γεμιζουν 3 σελιδες
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Tα σεβη μου.Παω τωρα να σπασω τα δικα μου γιατι μαλλον ειμαι αααααχχχχρηηησσσττος!!!!!
καλησπερα σας. |
|
|||
|
|||
![]()
Mπράβο, πολύ όμορφο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Aλεξανδρε καθε σου ενυδρειο ειναι και ενα εργο τεχνης φιλε μου !!!!
Οσο για τα cpd an δεν θες να τα στειλεις ερχομαι και τα περνω χαχαχαχαχαχααχ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδοενυδρειο 54 λιτ. | Raven | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 44 | 21-05-10 16:10 |
γαριδοενυδρειο | chris z3 | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 12 | 04-04-10 19:37 |
Γαριδοενυδρειο 1 | TSORBAS | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 13 | 21-12-09 14:04 |
200lit malawi biotope | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 55 | 12-03-09 09:48 |
TAGANIKA 200LIT | kostaskich | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 11 | 18-02-09 21:26 |