|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα εβαζα και πλατυ και red cherry γαριδες οπως και αμανο (παλι γαριδες).
Απλα τις γαριδες να τις βαλεις μετα απο 2μηνο! Μη βαλεις πολλα ψαρια ... ενα ενυδρειο ειναι ισορροπημενο με λιγα ψαρακια θα δεις στη πραξη οτι ειναι πιο ομορφο ετσι ... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση με την βοηθεια ενος συνχομπιστα απεκτησα τρια ακομα φυτά για το ενυδρείο μου!!!
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: 1)ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΣΤΟ ΦΙΛΤΡΟ? 2)ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΕΡΑΤΟΦΥΛΛΟ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ? 3)ΜΟΥ ΔΟΣΑΝΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΑ ΦΥΤΆΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΝΙ ΝΟΥΦΑΡΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ? 4)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΑΡΙ ΒΥΘΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΓΚΑΠΥ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΕΠΕ |
|
||||
|
||||
![]()
1)το μπολι γινεται κομματι του φιλτρου σου..δεν το βγαζεις..2) το κερατοφυλλο δεν φυτευεται αν προσπαθησεις να το φυτεψεις το σημειο που θα σκεπαζεται απο χαλικι θα χαλασει με αποτελεσμα να ξαναελευθερωθει..αν ψαχνεις για ευκολο φυτο παραπλησιο του κερατοφυλλου παρε αυτο cabomba caroliana .(αυτο φυτευεται κιολας) 3)τα φυτακια που σου εδωσαν προφανως ειναι pistia stratiotes ή limnobium ..αυτα παρασερνονται απο το ρευμα ..δεν ειναι σταθερα ...γτ θελεις απαραιτητα κατι για το βυθο ?? http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32647 παρε ενα ωραιο σαλιγκαρι ..κανει καλη δουλεια (ΒΛΕΠΕ zebra snail)
|
|
||||
|
||||
![]()
Εξαρτάται τι σου δώσανε για μπόλι. Αν σου δώσανε υαλοβάμβακα κάποια στιγμή θα τον βγάλεις, αλλά μη βιαστείς. Αν σου δώσανε για παράδειγμα siporax άκου τον platy!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για την κατατοπιση για μπολι μου δοσανε κατι ασπρα μακαρόνια χοντρά και τα εβαλα αναμεσα στα φιλτρα μου !!!!
Το κερατοφυλλλο το αφηνω στην επιφανια ή πρεπει να το δεσω καπου για να ειναι καθετο και να φαινεται σαν κανονικο φυτό? |
|
||||
|
||||
![]()
το κερατοφυλλο ειναι φυτο επιφανειας αλλα μπορεις και να το φυτεψεις ή να το δεσεις σε πετρα η ξυλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ και πάλι , για το κερατοφυλο περιμενω να μεγαλψσει να κοψω πολλα κομματακια να το κανω μπουκετακι πανω σε πετρα!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραιο!!!!
------------------------- η ιδεα σου με το κερατοφυλλο να το κανεις μπουκετακι μ αρεσει πολυ.μαλλον και το δικο μου το κερατοφυλλο ετσι θα καταληξει ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquamaniac : 16-06-10 στις 21:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
To Πρωτο μου Ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-12-09 13:44 |
το πρωτο μου ενυδρειο | Dionysia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 27-09-09 17:42 |
Το πρωτο μου φυτεμενο (450 λιτ) | Psytrancer | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 16-02-09 23:34 |
Το πρωτο μου φυτεμενο | chris129 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 23-05-08 14:02 |