|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
λιγο ενυδρειακο βαμβακι στο φιλτρο θα τα μαζεψει ολα .ετσι προστατευεις και το ιμπελερ του φιλτρου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τρίβει το siporax ;
Πρώτη φορά το ακούω, μήπως είναι substrat και μπερδεύτηκες ; Το siporax είναι πορώδες γυαλί, δεν είναι κεραμικό, απλά μοιάζει πολύ με τους κεραμικούς δακτύλιους που πουλιούνται από παλιά σαν υλικό φίλτρανσης. |
|
||||
|
||||
![]()
σιποραξ ειναι , αυτο στην φωτο. απλα ειδα οτι λιγο που ειχα φυλαξει (μεταχειρισμενο) σε μια σακουλα απο παλια σημερα που το επιασα στο χερι μου αφησε κατι σαν σκονη. Ειναι ομως λιγο παλιο , πιθανον να το χω καπου 1,5 χρονο.
Προς το παρον θα το βγάλω απο το φιλτρο γιατι το ενυδρειο εχει γίνει χαλια, και θα δω αν καθαρισει. |
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν κανω λαθος αυτο ειναι μακαρονι οχι siporax
|
|
||||
|
||||
![]()
siporax ειναι το πηρα χυμα απο γουβα της Sera και αργοτερα πηρα και κουτακι ,
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οκ sorry τωρα δεν ξερω τι εχω εγω.....
μακαρονι ή σιποραξ ...... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν είναι αποθηκευμένο λογικό να βρείς σκόνη στο σακουλάκι καθώς τρίβουν μεταξύ τους τα κυλινδράκια, απλά το ξεπλένεις πριν το βάλεις στο φίλτρο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Oλα τα ψαράκια στην επιφάνεια... | alexandr0s | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 28 | 15-02-10 13:47 |
κρουστα στην επιφάνεια | candus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 30-10-07 09:11 |
ψείρες στην επιφάνεια ? | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥ | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 01-10-07 02:17 |
Φιλμ στην επιφάνεια | Celda | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 25-10-05 10:23 |
Παράξενοι σχηματισμοί στην επιφάνεια | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 22-12-02 16:59 |