|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Η εμφάνιση είναι πολύ ωραία, αλλά μπορεί να γίνει ακόμη καλλίτερη. Από μια γρήγορη ματιά έχεις φυτά καμπόμπα, χιγκροφίλα πολυσπέρμα, και μικροσόρουμ πτερότους. Ποιό είναι από τη λίμνη? Δεν μπόρεσα να το καταλάβω. Βάλε πάντως και άλλα φυτά, ψηλά στο πίσω μέρος, να κρύβουν και τον εξοπλισμό και πιο κοντά στο μπροστινό μέρος.
Τί φωτισμό έχεις? (άν δεν είναι ισχυρός, η καμπόμπα θα κιτρινίσει). Εναλλακτικα προτείνω Λιμνοφίλα σεσιλιφλόρα που της μοιάζει. Να ρίχνεις και κανά λιπασματάκι. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να και το δικο μου! | christosvn | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 15-02-10 00:25 |
να και το δικο μου! | Πάνος | Nano Reef | 30 | 25-12-09 00:23 |
να και το δικο μου | harris samos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 21-09-09 18:43 |
να και το δικο μου | Δημητρης89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 17-06-09 19:17 |
Να και το δικο μου | petde | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 13-03-09 21:41 |