|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ηξερα οτι τα ψαρια μου ηθελαν αρκετο χωρο αλλα 7500 λιτρα το λιγοτεροι δεν το γνωριζα το ενυδρειο μου οχι αστρωτο ειναι οπως ειπα και πριν στην ουσια και με αυτα που εκανα ως τωρα ειναι απλα μια γυαλα με νερο.ουτε για στρωσιμο ακουσα ποτε ουτε για οτιδηποτε αλλο και φαντασου οτι ειναι 8 ετων αυτο που ζει και κανα 6μηνο μικροτερο ηταν αυτο που εφυγε για το φαρμακο που λες μια φορα την ημερα εννοεις το συνδυασμο που εκανα ηδη?? ------------------------- χαιρομαι που τοσοι πολλοι φιλοι ειστε συνδεδεδεμενοι.το καρχαριακι μου ειναι καλυτερα νομιζω.το μονο κακο ειναι πως ειναι αρκετα θολα τα ματακια του.σε λιγο θα γραψω τις τιμες απο τις μετρησεις που εκανα και περιμενω συμβουλες ------------------------- μολις συμπληρωσα επανω στη φορμα τις τιμες.τωρα περιμενω να μου πειτε διορθωτικες κινησεις.α και να προσθεσω πως χτες εκανα αλλαγη νερου σε ολο το ενυδρειο αν αυτο παιζει καποιο ρολο στις μετρησεις... ------------------------- χαιρομαι που τοσοι πολλοι φιλοι ειστε συνδεδεδεμενοι.το καρχαριακι μου ειναι καλυτερα νομιζω.το μονο κακο ειναι πως ειναι αρκετα θολα τα ματακια του.σε λιγο θα γραψω τις τιμες απο τις μετρησεις που εκανα και περιμενω συμβουλες ------------------------- μολις συμπληρωσα επανω στη φορμα τις τιμες.τωρα περιμενω να μου πειτε διορθωτικες κινησεις.α και να προσθεσω πως χτες εκανα αλλαγη νερου σε ολο το ενυδρειο αν αυτο παιζει καποιο ρολο στις μετρησεις... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη estilo : 29-03-10 στις 23:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποσο χρονο θελει? | taicom | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 12-01-08 06:44 |
τ8 λαμπες εκλεισαν1 χρονο | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 06-09-07 10:03 |
Ποσο χρονο ζουν τα ψαρακια μου;;; | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 06-07-07 19:11 |
Ποσο χρονο αφιερωνετε; | gaia | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 31-05-04 12:20 |
καρχαριακι??? | nhreas | Mη Reefsafe | 3 | 25-01-04 15:08 |