|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ομορφιες!!!!!!!
Τι εξοπλισμο εχεις????
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου δεν εχω κανενα φιλτρο. μονο κατι προφιλτρα που καλυψα τις αντλιες. οι αντλιες ειναι 5000 λιτρα την ωρα. εβαλα πολα φυτα νουφαρα 5 διαφορετικα, κατι σαν παπυρους, νεροχορτα απο λιμνουλες τις περιοχης. μακαρι να τα πανε καλα ολα αυτα τα φυτα για να εχω ενα φυσικο φιλτρο. Την λιμνη την εχω γεματη απο Νοεμβρη και παρολου που δεν εχω φιλτρα και φυτα η αλγη ειναι πολυ λιγη. την λιμνη δεν την αδειασα καμια φορα μονο που προσθετω λιγο νερο μια φορα την βδομαδα. Παντος χερομαι που σου αρεσε!
![]() ------------------------- Ευχαριστω! παντος καθε μερα προσθετω φυτα και πετρες θελει ακομα πολη δουλεια. ειναι πολυ μεγαλη με αποτελεσμα ολα να μου φαινοντε λιγα. οσο για τον σκυλο ακομα δεν εκανε φοβατε λιγο! εγω παλι εκανα το πρωτο γιατι εβαλα τα φυτα και μαλον θα κανω συχνα απο δω και περα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apostolis veroia : 26-03-10 στις 20:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=apostolis veroia;430194]Φιλε μου δεν εχω κανενα φιλτρο. μονο κατι προφιλτρα που καλυψα τις αντλιες. οι αντλιες ειναι 5000 λιτρα την ωρα. εβαλα πολα φυτα νουφαρα 5 διαφορετικα, κατι σαν παπυρους, νεροχορτα απο λιμνουλες τις περιοχης. μακαρι να τα πανε καλα ολα αυτα τα φυτα για να εχω ενα φυσικο φιλτρο. Την λιμνη την εχω γεματη απο Νοεμβρη και παρολου που δεν εχω φιλτρα και φυτα η αλγη ειναι πολυ λιγη. την λιμνη δεν την αδειασα καμια φορα μονο που προσθετω λιγο νερο μια φορα την βδομαδα. Παντος χερομαι που σου αρεσε!
![]() apostolis γιατι δεν εχεις φιλτρα??? Τα φυτα οντως παιζουν σημαντικο ρολο μεσα σε μια λιμνη..... Διασφαλιζουν ετσι μια βιολογικη ισορροπια αλλα δεν αντικαθιστουν ενα καλο βιολογικο φιλτρο. Εχεις ψαρια μεσα στη λιμνη ετσι? Ποσα??
|
|||
|
|||
![]()
¶ντρο μην τον αγχώσεις τον άνθρωπο!
Θέλει να φτιάξει μια λίμνη που θα δουλεύει με φυσικότητα! Τα λύτρα του είναι πολλά τα φυτά που θα βάλει θα είναι πολλά και τα ψάρια θα είναι λίγα…………. Η φύση θα φροντίσει για την βιολογία του νερού. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Andros;430260]
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
να και αλες φωτο! αυτο το νεροχορτο το βρικα σε μια πηγη χερι κανεις τι ειναι;
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω μια ερωτηση ρε φιλε.....!!!!
τον χειμωνα οταν κανει μειον τι γινετε με την λιμνη......????? γιατι εδω σε μασ κανει -10 για πλακα και λιγο λεω????
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Προσωπικά δεν έχω εμπειρία στο ερώτημα σου. Η χαμηλότερη θερμοκρασία που μέτρησα στην λίμνη μου ήταν +6 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννο και Βασιλη αυτο το εκανα με το ποτηρι και το κανω συχνα. Το νερο ειναι καθαρο και για αυτο μου εκανε και εντυπωση πως ειναι δυνατον να ειναι καθαρο και να ειναι πρασινο
![]() Τωρα θελω να μου πειτε αν καποιος απο εσας ξερει αυτο το φυτο το βρηκα στη πρωτομαγια σημερα σε ποταμακι μερικα ηταν σε βαθος και αλλα οχι! Υ.Σ τωρα που σας γραφω αυτα μου ηρθε η σκεψη οτι τελικα ολα ειναι μια παρατηρηση και απο κει που ημουν ασχετος σιγα σιγα κατι κανω ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αφού έκανες το τεστ με τα ποτήρια τότε οι φωτογραφίες αδικούν την καθαρότητα του νερού σου. Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο για τα πετρώματα. Και εγώ είμαι της γνώμης ότι οτιδήποτε πορώδες που βρίσκεται στην λίμνη λειτουργεί σαν φίλτρο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Ιππουρίδες στην πιο επίσημη γλώσσα...! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε τέτοιες περιπτώσεις, κάνεις το βάθος και σε επέκταση την επιφάνεια των τοιχωμάτων της λίμνης φίλους σου. ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρωτες μετρησεις | Πάνος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 19-02-08 23:22 |
Οι πρωτες μου μετρησεις | taicom | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 31-01-08 22:57 |
Οι πρωτες μου Αφρικανες | fish_bill | Malawi | 27 | 25-01-08 13:37 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-1 | wodan | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 19-07-04 17:26 |
S.O.S ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΨΑΡO | kassianhv | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 05-11-03 12:40 |