|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Πανεμορφες και αυτες!! Ειναι πολυ καλο που ξεμυτησαν!! Ποσες μετρας??
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιότατες και αυτές!
Πιθανότητα υβριδισμού με red cherry υπάρχει; |
|
|||
|
|||
![]()
Γιωργο , ειναι πολυ δυσκολο να τις διακρινει κανεις. Πολλες φορες ψαχνω να τις δω και τελικα μετα απο ωρα ανακαλυπτω οτι ηταν μπροστα στα ματια μου. Βλεπεις εχω και γαλαζωπα βραχια και δεν φαινονται.
Μετραω το πολυ 7-8 καθε φορα αλλα ειμαι σιγουρος οτι ζουνε ολες. ---------- Ναι υβριδιζουν με τις red cherry. |
|
||||
|
||||
![]()
εκπληκτικές γαριδούλες, ειδικά οι μπλέ, είναι όλα τα λεφτά. καλές αναπαραγωγές τώρα.
προσωπικά και ένα υβρίδιο με red cherry δεν θα με χάλαγε καθόλου. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβω αλεξανδρε.τελικα το εκανες το κατι διαφορετικο.
![]() ![]() Υ.Γεμενα μου αρεσουν περισσοτερο οι blue pearl.Ειμαι αρωστος γιατρε μου...??? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ντινο κι εμενα προς το παρον μου αρεσουν οι pearl αλλα ισως φταιει που οι tiger ειναι ακομα μικρουλες και ισα που διακρινονται με το ματι.
Οταν οι θηλυκιες blue tiger φτασουν τα 3,5 εκ θα ειναι σιγουρα το κατι αλλο !! j.p.. πιστεψε με ενα υβριδιο red cherry/ blue pearl θα σε χαλαγε και πολυ μαλιστα ! ειναι απο τα πιο ασχημα και αχρωμα υβριδια που υπαρχουν. Γι αυτο τρεμω μηπως μου ανακατευτουν γιατι ακομα βγαζω μικρα cherry καθε μερα απο το 300αρι. Να φανταστειτε οτι το ενυδρειο ξεστηθηκε εντελως αλλα καποια νεογεννητα καταφεραν να επιβιωσουν μεσα στην λιγη υγρασια του υποστρωματος. Εχω βγαλει γυρω στα 50 και ακομα εχει κι αλλα.. ![]() οι red cherry τελικα ειναι σαν καταρα, τυφλα να εχουν τα σαλιγκαρια, αυτες ειναι χειροτερες. ------------------------------------------------- Κι αφου αλλαξε η σελιδα ας βαλω και 2φωτος ακομα να χαζευουμε ![]() Η θηλυκια που γεννησε την ωρα που την φωτογραφιζα. πεταξε το μωρο 5" αφου τραβηξα αυτη τη φωτο. Εχουν μεινει αλλα 3 αυγα να εκκολαφθουν. ![]() κι ενας τυπας που μασουλαει ενα κομματι απο την τροφη που τους φτιαχνω. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πω πω!
αυτο το γαλαζοπρασσινο των blue pearl ειναι το κατι αλλο ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αλλο παραδειγμα για την προσαρμοστικοτητα των red cherry. Ως γνωστον τα ramirezi ειναι φονεις μικρων γαριδων. Ε λοιπον με το που χαρισα τα Ramirezi, εμφανιστηκαν μεσα στο ενυδρειο τους 5 γαριδες !!
![]() Καταφεραν να επιζησουν μεσα σε ενα ενυδρειο μαζι με τους θηρευτες τους επι 6 μηνες περιπου και οταν πια ενοιωσαν ασφαλεια βγηκαν βολτα !!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
forktail blue-eye | theodwros | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 26-06-08 17:33 |
02/12/05: royal blue HM M X royal blue SD F | Mariel | Bettas | 25 | 30-03-06 13:35 |
Blue Acara | Gandalf72 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 29-03-06 09:06 |
blue methylen | giannak | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 5 | 24-07-04 00:04 |
blue methylene | nhreas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 03-03-04 21:49 |