|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
μια χαρα ειναι το συστημα,
ο καθε ανθρωπος εχει τις δικες του προτεραιοτητες αλλος γουσταρει να αφιερωνει πολλες ωρες στο gab και αλλος απλα το χρησιμοποιει για συναλλαγες, ολοι επωφελουνται δεν βρισκω κατι το μεμπτο ουτε πιστευω θα πρεπει να χρειαζεται πατροναρισμα... καλησπερα-παρουσιαση-μπραβο μπραβο ωραιο-τσεκαρε την αμμωνια σου- πωλουνται κιχλιδες ελα να παρεις καλε κυρια.. ο καθεις οπως τη βρισκει... εγω στα δεκα ποστ ζητουσα μπολια και κλαδεματα και ο λογος που κολλησα με το gab ηταν οτι βρηκα ατομα με ηθος που αγαπανε το χομπι και θελουν να βοηθησουν... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
εγω ως διαχειριστης σε αλλα φορουμ τα μελη αυτα τα ονομαζα κομητες...
για το προφανες οτι περνανε και φευγουν και μπορει να τους ξαναδεις μετα απο χρονια αν μεινεις ξαγρυπνος το βραδυ... ![]() anyway αφου λοιπον σας ενοχλουν οι κομητες κατι θα πρεπει να κανετε και για τους κομητες που μπαινουν ζητανε μπολι και δεν εμφανιζονται ξανα, η για αυτους που αρρωσταινει ενα ψαρι τους μπαινουν ρωτανε και μετα τελος, το ιδιο και μαυτους που πουλανε απο καλτσες μεχρι ραμιρεζι... ολοι κατι επωφελουμαστε και δεν ειναι κακο... οσοι γουσταρουν καθονται για την παρεα αλλα και για να μαθουν περισσοτερα.. αυτη ειναι η γνωμη μου και σορυ αν το πλατιασα λιγο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kι εγώ συμφωνώ με τη θέση σου alex.
Κάθε φόρουμ είναι μια μικρή κοινωνία με όλων των ειδών τα "φρούτα". Ανέχεσαι τα πάντα, επιλέγεις αυτά που σου αρέσουν και αδιαφορείς για τα υπόλοιπα. Αν δεν τρως μπανάνα, μη μαλώνεις με τον μανάβη που την πουλάει, απλά προσπέρνα την. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
+ ![]() ![]() ![]() Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λές.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Σωστο να υπαρχει ελεγχος για το ποιος κανει ποστ και ποιος οχι, αλλα υπαρχουν μελη οπως εγω που ναι μεν μπαινω καθημερινα αλλα δεν ποσταρω συχνα. Σιγουρα εχω κατω απο 50 ποστ αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μπηκα στο GAB μονο για τις αγγελιες. Ειναι γενικα δυσκολο να κανεις απλα με 1-2 περιορισμους ενα ξεσκαρταρσιμα για το ποιος αξιζει να βλεπει τις αγγελιες ή οποιοδηποτε αλλο θεμα, και ποιος οχι
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω μπαινω μονο για τις αγγελιες και δεν θελω να αλλαξει αυτο
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγγελίες από πολλαπλές πηγές | aafent | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 17-10-07 20:56 |
Μήπως θα έπρεπε να γίνουν ακόμα ποιο συγκεκριμένοι οι κανόνες στις αγγελίες ??? | Lsourtzo | Greek Aquarist's Boards | 25 | 11-07-06 23:15 |
Πρόταση | filoxenos | Greek Aquarist's Boards | 2 | 01-07-06 14:52 |