|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aλεξανδρε θα μας αρρωστησεις βραδιατικα ....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε Αλέξανδρε! Αϊ στον κόρακα πια!!!
Που είναι τα υπογλώσσια του παππού να πάρω ένα;
|
|||
|
|||
![]()
Xτες ηρθε και το καλωδιο συγχρονισμου για το εξ. φλας. Ετσι τωρα μπορω να φωτογραφιζω κρατωντας το φλας πανω απο το ενυδρειο και φωτιζοντας το θεμα απο οποια γωνια θελω εγω.
Τα πρωτα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα. Ουτε σκιες, ουτε αντανακλασεις και λιγο καλυτερη ευκρινεια.... Για δειτε... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Αλέξανδρε, ότι και να πώ ειναι λίγο ! Να σου ζήσουν τα καινουργια κουκλιά.
![]() Τελικά είσαι πολύπλευρο ταλέντο ...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφα τα κουκλια Αλεξ!!
![]() ![]() ![]() Τελειοποιησες και τις φωτογραφιες ... τωρα ποιος σε φτανει!! ![]() Βαζε ... βαζε φωτο και μετα θα τριβεις τα ματια σου με αυτο που ... ετοιμαζω!! ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τροφη για ασπονδυλα | Mikepap | Κοράλλια | 2 | 21-04-08 01:02 |
συμβιωσι κιχλιδων malawi με ασπονδυλα. | kein | Malawi | 4 | 07-01-08 15:21 |
ασπονδυλα | paco | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 28-12-07 18:53 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ | asocrates | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 8 | 13-07-04 02:52 |