|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Οι πέτρες είναι από Πλάκα!!!
persi θα σου πω ότι υπάρχει ένα μέρος το οποίο έχει ΤΕΛΕΙΕΣ πέτρες (φυσικά ασβεστολιθηκές, τσεκαρισμένες από μέναμε οξύ), διαφόρων χρωμάτων (άσπρες, κόκκινες και πολλές ακόμα αποχρώσεις), σχημάτων, μεγεθών κτλ κτλ!! ![]() ![]() Όλα αυτά όχι πολύ μακριά από Πλάκα. Περιοχή Βλυχάδια κάτω από τις Σέλες. Δεν ξέρω αν γνωρίζεις! ![]() Τώρα μπορεί η πληροφορία να είναι άσκοπη, εγώ όμως όφειλα να σε "ξεσηκώσω" μιας και είσαι του νταμαριού... εγώ όταν βάλω κιχλίδες από κει θα πάρω πέτρες!! ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βιοτοπικό μαλάουι-ειρηνικότερη συμβίωση? | mikrosaquaristas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 2 | 04-05-09 08:01 |
Στήσιμο ενυδρείου για κιχλίδες Μαλάουι! | Ippokampos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-08 00:22 |
Παρουσίαση πριν και μετά GAB - Κιχλίδες Μαλάουι | frits | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 04-01-07 11:39 |
Βιβλίο για Τανγκανίκα | Gorgi | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 6 | 27-05-05 09:06 |
Τανγκανίκα + planted aquaria | newfish | Tanganyika | 0 | 23-12-02 18:34 |