|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λεω να στειλω και εγω το δασακι μου...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ετσι , ετσι...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια να ρωτησω σε αυτους που ξερουν.τη διαστασεις εικονας χρειαζεται το βαρος ,και ποσες φωτο θελουν (προσοψη-πλαγιες).ειναι η πρωτη φορα που θα παρω μερος και χρειαζομαι τη βοηθεια σας
|
|
|||
|
|||
![]()
Η φωτογραφια πρεπει να ειναι 1 με την προσοψη ολοκληρου του ενυδρειου.Τα λεει ολα στην σελιδα της ADA με την υποβολη της συμμετοχης: http://en.iaplc.com/about/application.html
|
|
||||
|
||||
![]()
Το εχω κλαδεψει τωρα κ ειναι καπως ειναι καλυτερο...
Βεβαια εχει δουλεια ακομα και θα φτιαχτει περισσοτερο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αλέξανδρε τη λες να στείλει και Σάμος κανένα ? θα είναι έτοιμο το 450 μέχρι και την ημερομηνία της αίτησης αν το στήσουμε το Πάσχα ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Δυσκολο.... αν ηταν μικρο ενυδρειακι ισως, αλλα το τερας των 450 λιτρων πως θα γεμισει με φυτα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ένα 126 eheim σαν το vision με αυτό κάνουμε τίποτα ? να παραγγείλω φυτά και να αφήσουμε το 450 για το καλοκαίρι? http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=35631
Δεν έχω πρόσφατες Φώτο. Αύριο θα βγάλω να στο στείλω . |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=golf4470;423048]Το εχω κλαδεψει τωρα κ ειναι καπως ειναι καλυτερο...
Βεβαια εχει δουλεια ακομα και θα φτιαχτει περισσοτερο ![]() Το 'εχεις μπουκομένο ,έχεις αρκετά φυτά και απότι φαίνονται σε καλή κατάσταση ,με ένα καλό σχεδιασμό και ένα όμορφο aquascaping μπορούν να γίνουν θαύματα . ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τσιόνογλου Σταύρος : 03-03-10 στις 00:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
επειδη την φωτο την θελουνε σε cd, θα τα στειλουμε ομαδικα σαν Ελλαδα η ο καθενας θα το στειλει ατομικα?
|
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια ...πειραζει που εμενα γεννησαν τα σκαλαρια μου..?/ οταν θα στειλω τις φωτο .(προφανως θα κολυμπανε τα μικρα) δεν θα ενοχλουν?? (αν με το καλο επιβιωσουν)??καλη η ιδεα του φιλου να στειλουμε ολοι μαζι
|
|
||||
|
||||
![]()
Στην φορμα που εβαλε λινκ ο Raven δεν χρειαζεται να στειλεις cd απλα συμπληρωνεις τα στοιχεια σου και του ενυδρειου και ανεβαζεις μια φωτο απο τον υπολογιστη σου κατευθειαν!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Η δικια μου συμμετοχή και του φίλου μου Μανώλη απο Κατερίνη έχουν φύγει ήδη (βέβαια αναμένονται κιάλλες)
![]() Μια ερώτηση αν ξέρει κανείς μπορούμε να συμμετέχουμε μόνο με ένα ενυδρείο,ρωτάω γιατι σε κάνα μήνα θα έχω έτοιμο και την "Medusa"για να ξέρω αν μπορώ να το στείλω και αυτό. |
|
||||
|
||||
![]()
και σε 1 να μπορεις το 2ρο στειλτο με τα στοιχεια της γυναικας σου :ρ
|
|
|||
|
|||
![]()
Στον IAPLC , μονο ενα ενυδρειο επιτρεπεται να σταλει.
Στον AAC ομως μπορεις να στειλεις 3 ενυδρεια σε καθε κατηγορια. |
|
|||
|
|||
![]()
υπολογιστε και εμενα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εφυγε μόλις και η δικια μου συμμετοχή στον IAPLC και στον AAC. Με τις παρακάτω φώτο:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το χορτενω το ενυδρειο σου Γιωργη...
Εξαιρετικο στησιμο και τα φυτα σε εξαιρετικη κατασταση!
|
|||
|
|||
![]()
Η "σχολή της Κατερίνης" σε εξαιρετική φόρμα!
Καλή επιτυχία και στον Γιώργο και στον Σταύρο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω έστειλα αυτό:
|
|
||||
|
||||
![]()
θα παω να μεινω Κατερινη
παει και τελειωσε ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() καλη επιτυχια!!!
|
||||
|
||||
![]()
Πανο στειλε και εσυ το μεγαλο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχει καμια σχεση με αυτα τα κοσμηματα...
σαν ενυδρειο ομως εχει συμμετασχει σε βιοτοπικη κατηγορια http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...0&postcount=22
|
|||
|
|||
![]()
Γιωργο και Σταυρο, καλη επιτυχια με τα κοσμηματα σας !!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και τα δυο ενυδρεια ειναι τελεια!!!καλη επιτυχια να εχετε παιδια...
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisqq : 12-03-10 στις 15:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστούμε παιδια.
|
|
||||
|
||||
![]()
ada σου ερχομαστε..να λοιπον και το δικο μου μετα τη σημερινη αλλαγη...sorry για την ποιοτητα ..
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Αν καταφέρω και μαζέψω το παρακάτω, θα στείλω κι εγώ.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2010 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2541 | 23-01-11 22:58 |
ΕΗΕΙΜ 2010 ΚΑΙ TYΡΦΗ | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 30-12-09 11:44 |
Aquascaping! | flying_guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 03-03-08 17:10 |
Aquascaping! | flying_guardian | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 16-02-08 16:03 |
Nέο φίλτρο ΕΗΕΙΜ 2010 Στρώσιμο | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-06-06 20:44 |