|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ο λογος που δεν εχω βαλει moss ακομα ειναι διοτι ειναι ετσι στημενο το ενυδρειο ωστε χρειαζεται την λιγοτερη δυνατη συντηρηση γιατι εχει φυτα αργης αναπτυξης,η μοςς με τοσο φως και CO2 θα εκανε παρτυ εκει μεσα οποτε θα επρεπε να κλαδευω τουλαχιστον μια φορα στις 15.
Θα δουμε πως θα παει,1 μιση μηνα τρεχει μονο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Τον οττο τον επιασες?? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σαββατο που εχω την συντηρηση θα τον πιασω...Μου εφαγες το συκωτι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ο τριων μηνων αρσενικος με εχει τρελανει.
Κηνυγαει ολη μερα την συνομιλικη θηλυκια για ζευγαρωμα η οποια προφανως και δεν ειναι ετοιμη... ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() βγαλε την ξενερωτη και βαλτου μια πιο τσαχπινα. |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε ... μια που θα βγαλεις και τον οττο σημερα ... βγαλε και την "ξενερωτη"
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δημητρη πανεμορφο.Μπραβω, να ρωτησω κατι (η ασκετη)δεν διαβασα να εχεις υποστρωμα ολα τα φυτα αυτα δεν χρειαζονται υποστρωμα;(δεν χανω την ευχερια να σε ρωτησω)
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικα σημερα θα του βαλω μεσα μια ενηλικη απο το αλλο ενυδρειο ωστε να αποφυγω και την αιμομυξια...
Τον οτο τον πετυχα εχθες με σβηστα φωτα και το πηγα με την παρεα του στο μεγαλο (που λεει ο λογος) ενυδρειο,οχι τιποτα αλλο να γλυτωσω απο την γκρινια σου. ![]() ------------------------- Εχω υποστρωμα Dennerle με προσθηκη αργιλου και τριμενης ταμπλετας seacheam 5 ποντους και απο πανω αλλους 5 ποντους φυσικο λεπτοκοκο χαλικι.
"Όταν μια γυναίκα κοιμάται μονή,είναι ντροπή για όλους τους άνδρες του χωριού..." Ν.Καζαντζακης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 09-01-10 στις 14:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το αρσενικο ειναι ηδη ωριμο σεξουαλικα,αρχιζει να τελειοποιει τα χαρακτηριστικα του και να λαμβανει το τελικο του χρωμα.
Εχει ηδη βρει την φωλια του οπου την καθαριζει συχνα πυκνα μεσα στην ημερα και κηνηγαει τα bubble bee snail που πλησιαζουν εκει. Το σαββατο θα μπει ενα κοριτσι μεσα γιατι το προηγουμενο ηταν λιγακι ξενερωτο! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δημητρη αυτα ειναι ιδια ηλικια με τα δικα μου η τα δικα μου ειναι μικροτερα?
τα δικα σου εχουν απιστευτο χρωμα...
|
|||
|
|||
![]()
Δημητρη, πανεμορφα ολα ! και το ενυδρειακι και τα ψαρια !!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ιδια με τα δικα σου και του...Raven ειναι Δεσποινα!
|
|||
|
|||
![]()
Τα δικα μου, εχουν παρει χρωματα γιατι ζευγαρωνουν. Ο ενας αρσενικος φυλαει αυγα εδω και 5-6 μερες. Στην αρχη ηταν λιγο ωχρα.
|
|
|||
|
|||
![]()
-Δημήτρη, το ενυδρείο και κυρίως τα ψαράκια είναι απίστευτα, σκέτα κουκλιά, να τα χαίρεσαι.
![]() -Δέσποινα μάλλον σε γέλασε, καμία σχέση με τα δικά σου, σου έστειλε κοινούς, άχρωμους γοβιούς. ![]() ![]() Βάλτα σε μια σακούλα μαζί με τα κορυντοράκια του Δημήτρη και θα σε απαλλάξω από την παρουσία τους. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλιως κατι παιζει με την ψηφιακη του.. ![]() περα απ'την πλακα ομως ειμαι πολυ χαρουμενη που εχω κι εγω αυτα τα πανεμορφα ψαρακια που ειναι και τοσο σπανια......
|
||||
|
||||
![]()
Δεσποινα δεν παιζει κατι με την ψηφιακη μου.
Απλα εσυ τα εχεις σε λευκο υποστρωμα και σε αραια φυτεμενο ενυδρειο,επισης απο την μερα που τα εχεις βαλει μεσα εχεις προσθεσει αμμο ενω εχεις αυτα μεσα εχεις προσθεσει φυτα εχεις πειραζει το φιλτρο,εχεις αφαιρεσει την αλγη... Ολα αυτα ειναι παραγοντες που καθυστερουν την προσαρμογη και στρεσαρουν τους ψαρηδες. Επισης σε λευκο υποστρωμα ειναι δυσκολο να παρουν τα χρωματα που θα επερναν σε ενα σκουρο υποστρωμα οπως επισης τα χρωματα που θα επερναν αν υπηρχαν πολλα φυτα και αλλες κρυψωνες για να νιωθουν απολυτα ασφαλη! Μην αγχεσαι ομως,οταν τα φυτα σου μεγαλωσουν και οι τετερντινες βρουν τα καταφυγια τους θα γινουν οπως οι δικες μου σε χρωματα. ------------------------- Αυτα ειναι τα υπεροχα bubble bee snail τα οποια εκτος των αλλων ειναι εξαιρετικα κατα της μαυρης αλγης σε αρχικο σταδιο οπως διαπιστωσα. Τα αμοιρα τρωνε λιγακι ξυλο οταν πλησιαζουν την φωλια της αρσενικης τετερντινας αλλα ευτυχως γι αυτα δεν παθαινουν τιποτα λογω της θωρακισης τους. ![]() ![]()
"Όταν μια γυναίκα κοιμάται μονή,είναι ντροπή για όλους τους άνδρες του χωριού..." Ν.Καζαντζακης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 25-02-10 στις 18:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερο!!!Μου δινεις ιδεες για το τι να κανω με το 30λιτρο μου οταν φυγει απο εκει η χελωνα!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολλα μπορεις να κανεις με ενα 30λιτρο,μα παρα πολλα!
Το μονο που δεν μπορεις να κανεις ειναι να το φορτωσεις ψαρια,μετρημενες στα δαχτυλα οι επιλογες αλλα αυτες οι λιγες ειναι πολυ ομορφες!
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=dimis1978;420985]Δεσποινα δεν παιζει κατι με την ψηφιακη μου.
Απλα εσυ τα εχεις σε λευκο υποστρωμα και σε αραια φυτεμενο ενυδρειο,επισης απο την μερα που τα εχεις βαλει μεσα εχεις προσθεσει αμμο ενω εχεις αυτα μεσα εχεις προσθεσει φυτα εχεις πειραζει το φιλτρο,εχεις αφαιρεσει την αλγη... Ολα αυτα ειναι παραγοντες που καθυστερουν την προσαρμογη και στρεσαρουν τους ψαρηδες. Επισης σε λευκο υποστρωμα ειναι δυσκολο να παρουν τα χρωματα που θα επερναν σε ενα σκουρο υποστρωμα οπως επισης τα χρωματα που θα επερναν αν υπηρχαν πολλα φυτα και αλλες κρυψωνες για να νιωθουν απολυτα ασφαλη! Μην αγχεσαι ομως,οταν τα φυτα σου μεγαλωσουν και οι τετερντινες βρουν τα καταφυγια τους θα γινουν οπως οι δικες μου σε χρωματα. δεν αγχωνομαι δημητρη ξερω οτι θα παρουν χρωμα...ελπιζω να γινουν σαν τις δικες σου..!!οχι τιποτα αλλο για να σταματησει να με πειραζει κ ο bokostas οτι με κοροιδεψες.. και τα σαλιγκαρακια σου ειναι απιστευτα..που τα βρισκεις εσυ ολα αυτα κι εμεις δεν μπορουμε να βρουμε τιποτα??? Υ.Γ. χθες ηρθαν ο bokostas k o panos alex/polis και ειδαν το ενυδρειο κ απ'οτι ειπε ο πανος μαλλον δεν ηταν BGA...θα δειξει...
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά η σαμιώτες της Αθήνας ζωγραφίζουν! Μπράβο σας ρε παιδιά!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μεγαριτης ειμαι ρε μαστορα...
Απλα πηρα γυναικα Πυθαγορειτισα και μου εχει μεταδωσει την θετικη αυρα του πανεμορφου νησιου σας (μας πλεον)! Σας ευχαριστω ολους σας παντως για τα καλα σας λογια!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχει σημασία . το Πάσχα σε περιμένουμε με κάτι κλαδεματάκια που είχες πει και φυσικά να πιούμε καφέ όλοι μαζί και ο Αλέξανδρος και ο χάρης .
|
|
||||
|
||||
![]()
Δημητρη μπορουν να μπουν σε 60αρι ανετα ομως να ειναι;ειναι πανεμορφα, αν ναι μονης γενησουν μου βαζεις στη ακρι 2 please
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορουν να μπουν αρκει να εχουν "ησυχη" παρεα!
Η επομενη αναπαραγωγη αργει Τζενακι αλλα οταν θα γινει σιγουρα θα σε εχω στα υποψιν.
|
||||
|
||||
![]()
οκ Δημητρη θα περιμενω
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρήση Dennerle nano cube aquarium ως μαιευτηρίου ή καραντίνας? | Memas 13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 19-08-08 07:46 |
The world's top 27 nature aquariums | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 17-10-07 22:00 |
Nature Aquarium World : 1,2,3 | Juan | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 3 | 12-11-05 17:26 |
Back to nature! | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 29-03-05 10:06 |