|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Από την εμπειρία μου θα σου πω ότι πρόκειται για φυτό lotto...κι αν σου κάτσει; Ο panos alex/polis μου είχε δώσει πριν 2+ χρόνια (θυμάσαι Πάνο; ) κάτι κλαδέματα. Για ένα 4μηνο μου είχαν βγάλει την ψυχή. Είχα γυρίσει όλο το ενυδρείο για να βρω το κατάλληλο μέρος. Όταν τελικά ησύχασα κι άφησα το φυτό ένα μέρος, σε διάστημα 2 μηνών γέμισα όλο το ενυδρείο με αυτό και μοίρασα άλλα 3 ενυδρεία. Είναι φυτό που θέλει τον χρόνο του και τον χώρο του....και τα νιτρικά του.
Όσο για τις βαλισνέριες τις κόβεις με το χέρι κάπου στη μέση και περιμένεις. Αυτό που βλέπω είναι ότι δεν έχεις νιτρικά (πως άλλωστε αφού ακόμα δεν ολοκληρώθηκε ο κύκλος αζώτου). Οι βαλισνέριες και οι καμπόμπες αγαπούν τα νιτρικά. Μην πειράζεις τα φυτά λοιπόν και κάνε λίγο υπομονή |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα νε ΝΟ2 και ΝΟ3 | Roi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 09-02-09 16:23 |
πρόβλημα.. | tie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-03-08 01:02 |
Πρόβλημα;;;;; | flying_guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 04-02-08 08:48 |
Πρόβλημα με το φώς στο Rio 180 | sea_land | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 30-08-06 14:44 |