|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ολγα οι σκληροτητες σου ειναι υπερβολικες για τα ψαρια που εχεις
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ξερω οτι το νερο ειναι αρκετα σκληρο εδω στην Περαια,φυσικα ουτε καν πινεται,αλλα τα ψαρια τα εχω μηνες και φαινονται να ειναι σε παρα πολυ καλη κατασταση,οσο δε για τα rams εχουν αποκτησει καταπληκτικα χρωματα,θα προσπαθησω να ανεβασω και φωτο για να διαπιστωσετε και μονοι σας.Σιγουρα μετα την συσκοτηση θα ξανακανω μεγαλη αλλαγη νερου και γενικα ειμαι πολυ συνεπης με τις αλλαγες μου,καθε εβδομαδα 30%.Λετε τελικα αν βαζω ενα μερος απιονισμενο σε καθε αλλαγη νερου να καλυτερεψει η κατασταση? Εχει καποια σχεση το προβλημα μου με την σκληροτητα του νερου? Απο αμμωνια δεν εχω τιποτα και εδω και 3 βδομαδες βαζω το ζουμι με τα ΝΟ3 γιατι οπως ειπα στο αρχικο post οι μετρησεις μου ηταν μηδενικες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το καμαρι μου
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μάλλον όχι, δε νομίζω να βοηθήσει το μαλακό νερό στην εξάλειψη της άλγης. Το ραμιρεζάκι είναι κουκλί και όντως έχει υπέροχα χρώματα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία η φωτογραφία!! και χωρίς ίχνος άλγης ...
|
||||
|
||||
![]()
Καποτε Λεωνιδα...καποτε......χαχαχα
------------------------- Λοιπον,το εχω σε συσκοτηση απο την Πεμπτη,ποτε λετε να το ξεσκεπασω?Δευτερα-Τριτη ειναι καλα? Και κατι ακομα..με τον φωτισμο τι να κανω? τις λαμπες τις ειχα 8 ωρες η μια και 6 η αλλη Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη olga : 20-02-10 στις 21:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεις εδώ θα καταλάβεις ότι οι μετρήσεις σου δείχνουν πολύ χαμηλό επίπεδο CO2. Υποθέτω ότι οι μετρήσεις σου δεν είναι φρέσκιες ή λάθος. Την Τρίτη ξεσκέπασε, κάνε αλλαγή νερού, βάλε το διοξείδιο σου, μην ρίξεις τίποτα από ζουμιά και ματζούνια, και τέσταρε μετά από 2-3 μέρες το νερό σου να δούμε τι CO2 θα έχεις.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θελει κοντρες? | demka27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 31-01-10 15:31 |
δισκος θελει την βοηθεια σας! | oscar1 | Δίσκοι | 7 | 10-04-08 19:13 |
ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? | LOUKAS2007 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 05-10-07 09:32 |