|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Έχε κατά νου ότι ο ρυθμός με τον οποίο πολλαπλασιάζονται τα σαλιγκάρια είναι ταχύτατος και μπορούν να τρυπώσουν παντού!!! Αν σε ενοχλούν, φρόντισε να αφαιρείς όσο περσσότερα μπορείς και όσο πιο συχνά μπορείς. Εγώ πάντως, εδώ και πάνω από ένα χρόνο που κάποιος "λαθρεπιβάτης" μπήκε στο ενυδρείο, δεν έχω καταφέρει να καθαρίσω το ενυδρείο πλήρως. Σε εμένα το "πρόβλημα" είναι καθαρά αισθητικό, δεν έχω δει να τρώνε φυτά!!! Κάπου έχω διαβάσει στο forum και για διάφορες παγίδες είτε τεχνητές είτε με τροφές (αγγουράκια κλπ), αλλά δεν έχω δοκιμάσει καμία και άρα δεν έχω κάτι να σου προτείνω. Αν ψάξεις σίγουρα κάτι σχετικό θα βρείς.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ζωντανος βραχος γεματο κοραλλινη | alexx | Θαλάσσια Βιολογία | 47 | 12-04-09 07:27 |
σχετικα με φυτεμα | mao | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 31-01-08 18:43 |
Φυτεμα φυτων | taicom | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 09-01-08 10:47 |
τρελο παιδι χαρα γεματο | kosa11 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 24-01-06 23:18 |
Φυτεμα Κρυπτοκορινας | Gorgi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 01-10-04 18:58 |