|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Η αλήθεια είναι πως μου έδωσε μια άλλη διάσταση του νταμαριού, κανοντάς το πιο "εύπεπτο" στους "πολέμιούς" του!
Το θέμα είναι να μην έχει γενικώς κανείς ιδεολογική διάσταση με την ιδέα του νταμαριού... Ακόμα και σε αυτή τη μορφή του δυστυχώς η συμπολίτευση δε συμφωνεί, με αποτέλεσμα να μου τινάζει το υδροσχέδιο στον αέρα. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε! ![]() ![]() ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ! "το καινούριο μου ενυδρείο!!!!!!!" | wored_span | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 24-11-08 04:00 |
Ενυδρείο "ξενοδοχείο" 30Lt | jstiva | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 16-04-07 14:38 |
Ενυδρείο που φιλοξενούσε "ασθενη", με τι να το πλύ | Maverick | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 21-01-05 12:01 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |