Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Αρχάριοι γλυκού νερού

 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
  #22  
Παλιά 15-01-10, 20:19
pavlos2003 Ο χρήστης pavlos2003 δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 14-06-2009
Περιοχή: Elliniko-Attikis
Μηνύματα: 337
Προεπιλογή

Ζάχαρη είναι ακριβώς ένα κιλό, (όλο το πακέτο).νερό έναν βραστήρα για να ανακατευτεί (να λιώσει τελείως). Σε ένα ξεχωριστό σέικερ νερό απο τη βρύση ελαφρώς ζεστό 25- 30 βαθμοί, μισό κουτάλι (το μικρό) μαγιά και καλό χτύπημα.Το ζαχαρόνερο στο μπετόνι και συμπλήρωμα απο το ψυγείο ωστε να γίνει χλιαρό αμέσως.Αφού έχω πετύχει θερμοκρασία 25-30 βαθμούς προσθέτω και τη μαγιά.Φροντίζω το νερό να μην ξεπερνάει το σημείο που "κόβει" το μπιτόνι, κάνει το κλείσιμο προς τα πάνω.
Το φτιάχνω βράδυ και το πρωί η παραγωγή έχει αρχίσει.. Έχω σκεφτεί να βρώ και κάτι που κρατάει θερμοκρασία να τα τυλίγω εκεί μέσα στο ντουλάπι...
Απάντηση με παράθεση
 


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 
Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Είμαι νέος, ξεκινάω σήμερα... ελπίζω σωστά Paminos Αρχάριοι γλυκού νερού 12 28-04-09 23:03
Επιτέλους!!! Alusa Χρυσόψαρα 4 09-01-08 14:56
Επιτέλους johnny98130 Δίσκοι 9 04-09-03 15:45

No_parrots

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:06.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board
Page generated in 0,16188 seconds with 14 queries