|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
το ματι της γαριδας αυτο ειναι δηλαδη??
![]() πολυ δυνατες Αλεξ!
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεσα να φωτογραφισω λεπτομερειες που δεν ειχα παρατηρησει με γυμνο ματι.
Οπως για παραδειγμα πως ειναι οι δαγκανες τους (φωτο 1....ή την θηκη για τα αυγα που εχουν οι θηλυκιες στην κοιλια (φωτο 2) !! Τελικα για τις macro το μυστικο ηταν , πολυυυ φως, γρηγορη ταχυτητα διαφραγματος ( 1/200), f 11, iso 200 και φλας. Οποτε η επομενη αγορα ειναι ενα δυνατο εξωτερικο φλας. Λεω για το SB 600. ![]() ![]() Και ενα σαλιγκαρακι-φατσουλα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Raven είναι πανέμορφο το σαλιγκαράκι!!
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Και μερικες ακομα..
Καντε κουραγιο..εχω καινουριο παιχνιδακι και θα σας πρηξω ![]() ![]() Bamboo shrimp ![]() African rock shrimp ![]() Amano shrimp ![]() ![]() Αυγα amano...φαινονται τα ματακια των μικρων ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλα ποσα μικρα εκανε αυτη η amano?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μηλάμε φοβερές φωτό. Πολύ λεπτομέρια, δεν έχω ξαναδεί κατι τέτοιο.Αν είναι έτσι πρείξε μας όσο θες.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
η φωτο με τα αυγα ειναι απιστευτη!!!
|
|||
|
|||
![]()
σιγουρα δεν φτανω σε ποιοτητα τις φωτογραφιες του Αλεξανδρου αλλα καταθετω και τις μικρες μου (η μια αυγομενη).
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλέξανδρε το πορτραίτο της amano είναι όλα τα λεφτά! Γωνία, ευκρίνια, χρώματα...
Καί τα αυγά καταπληκτικά!!! Στη bamboo θα ήθελα πιο ανοιχτό κάδρο. Στήν Αφρικάνα ενώ οι διαγώνιες γραμμες είναι τέλειες ήθελε λίγο μεγαλύτερο βάθος πεδίου γιατί δεν στεκόταν η γαρίδα εντελώς παράληλα με το φακό με αποτέλεσμα να έχουμε ευκρίνεια μόνο στο πρόσωπο. Δουλεύεις με f11 για βάλτο στο 16 για δοκιμή... Το φακό τον δουλεύεις στο foul ή half frame; Έβαλες και το φίλτρο-μεγενθυτικό; Τα δουλεύεις μετά στο photoshop ή είναι ότι βλέπουμε; Είπες ότι κάνεις σκέψεις για φλας! Εάν σου δίνει τη δυνατότητα με το σπαστό λαιμό σαν τη φωτογραφία, θα σου χρησιμεύσει και για makro. Διαφορετικά προτίμησε κάτι τέτοιο http://imaging.nikon.com/products/im...kits/index.htm ή κάτι τέτοιο http://www.adorama.com/Reviews/pwr/p...-100-Feet.html που μοιάζει με στεφάνι επάνω στο φακό. Ζήτώ συγνώμη εάν έφυγα εκτός θέματος!!! Και πάλι μπράβο!!!
|
||||
|
||||
![]()
Και τα ξεχασμένα...
|
||||
|
||||
![]()
και μερικες απο μενα.Καλη χρονια
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δημητρη (Rottbea) , τελεια τα ζωντανα σου ! η red cherry εχει πολυ ωραιο κοκκινο ! Τα helena δεν τα χωνευω...τα βρισκω λιγο μακαβρια με εκεινο τον σωληνα που "ρουφανε" τα κακομοιρα τα θυματα τους ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δημητρη (Rottbea) , τελεια τα ζωντανα σου ! η red cherry εχει πολυ ωραιο κοκκινο !
Αλεξανδρε ευχαριστω καταρχην,και οσο για το κοκκινο της τσερυ γιατι να το κρυψομεν αλωστε ειμαστε και λιγο Ολυμπιακοι !!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μας κατεστρεψες Αλεξ,τι να ποσταρουμε εμεις τωρα.....
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξανδρε τωρα που πηρες τα πανω σου βγαλε και καμια αυγωμενη red cherry
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αλέξανδρε φαντάζομαι τι έχουμε να δούμε ακόμα!!!
![]() Ότι δεν βλέπουμε καθημερινά κοιτώντας ετέλειωτες ώρες το ενυδρείο μας!!! Συνέχισε να μας πρίζεις σε παρακαλώ! Κι όπως είπε κι ο kwstas ... εμείς τώρα τι να ποστάρουμε; ειδικά εγώ με το μεγάλο ταλέντο στις θολές φωτο!!! ![]() ... πως θα γίνει να σου στείλω να μου βγάλεις φωτογραφία το σποριασμένο άνθος του aponogeton ulvaceus; ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
οριστε και μερικες δικες μου φωτογραφίες..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ καλες για αρχη. προπονηση τωρα και διαβασμα ωστε να μαθεις την μηχανη σου.
Μην βαζετε πανω απο 4-5 φωτος καθε φορα ομως γιατι βαραινει το post. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να και μια αυγωμενη red cherry οπως μου ζητηθηκε.
Επισης να σας δειξω και τα bumble bee σαλιγκαρακια μου, δωρο πολυ καλου φιλου και συνφορουμιτη τον οποιο και ευχαριστω πολυ ! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστω για την γαριδα.Τελεια ειναι..
Και τα σαλιγκαρια πανεμορφα ειναι.Γλυκου νερου ε?
|
||||
|
||||
![]()
εε για να τα βλεπεις με τις red cherry μαλλον γλυκου νερου θα ειναι
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα bumble bee snails ανηκουν στην ιδια οικογενεια με τα zebra snails (Νεριτες) και εκτιμουν το σκληρο νερο και το αλατακι. |
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξάνδρε γιατί μου το κανείς αυτό?θέλω την d3000 τώρα!
|
|||
|
|||
![]()
Λυσσαξες βρε
![]() Την D60 μαζι με τον φακο, την πηρα 379 ευρω σε 12 ατοκες δοσεις. Με 35 ευρω το μηνα που εδινα ουτε που καταλαβα ποτε την ξεχρεωσα.Παντα υπαρχει τροπος να παρεις κατι που σου αρεσει, οποτε βουρ. |
|
||||
|
||||
![]()
αλεξ η D60 μου φαινεται πως καταργηθηκε
![]() οποτε μαλλον για την D3000 σε βλεπω που τη θες και ΤΟΣΟ πολυ.πηγαινε παρτην να ησυχασουμε ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορώ...μάλλον για αρχές φεβρουαρίου το βλέπω οπότε θα σας πρίζω για πολύ ακόμα...μόλις εχθές μου έλεγε η μάνα μου ότι όλο αγοράζω!και σήμερα να της πω ότι θέλω φωτογραφική?δεν πάει...άσε που χρειάζομαι αλλά 100(τα λεφτά του φίλτρου δεν κουνιούνται και τα υπόλοιπα ο χαζός είπα στη μάνα μου να τα βάλει στην τράπεζα!λέω ότι θέλω να πάρω εχω κρατήσει λεφτά)θα παω και μεθαύριο για κάλαντα μου φαίνεται.θα με βρίσουν στο τέλος!
|
||||
|
||||
![]()
κουραγιο...
![]() ![]() και εμενα τα ιδια μου λενε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν prospatheis αρκετα.. ενετεινε την prospatheia στο ψησιμο της μανας ..
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τροφη για ασπονδυλα | Mikepap | Κοράλλια | 2 | 21-04-08 01:02 |
συμβιωσι κιχλιδων malawi με ασπονδυλα. | kein | Malawi | 4 | 07-01-08 15:21 |
ασπονδυλα | paco | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 28-12-07 18:53 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ | asocrates | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 8 | 13-07-04 02:52 |