|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειναι ενταξει,πηρα ηλεκτρονικα μπαλλαστ και δεν εχουν υψηλη θερμοκρασια, ανετα τα πιανεις και με το χερι. εχω και 3 ανεμιστηρακια μεσα οποτε κραταει ελαχιστη θερμοκρασια μεσα στο φωτιστικό |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλη δουλεια!...
Τα προβολακια ποσο κανανε το ενα?... ...σκεφτομαι να παρω |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφο!
Επειδή σύντομα θα παω και εγω να αγοράσω φυτά μπορείς να μου πεις τι φυτά έχεις μέσα? |
|
||||
|
||||
![]()
Αψογο το φωτιστικο, αψογο και το ενυδρειο σου
![]() Τετοια ενυδρεια βλεπω και χανω τον υπνο μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
επιτελους τελειοποιήθηκε το φωτιστικο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο εισαι αισθητικα παρα πολυ καλος και προσεξα οτι εχεις βαλει μεχρι και ασφαλειες, μαζεμενες καλωδιωσεις ,ολα ομορφα βαλμενα
μπραβο σου και το αποτελεσμα φαινεται απο τα φυτα σου φοβερα τα χρωματα ![]() ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα!!!αλλά εχω μια απορία.πως ταΐζεις???
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ | tsilojohn | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 15-11-09 15:07 |
κοχυλι φωτιστικο | paco | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 05-12-08 21:13 |
φωτιστικο...πως? | stavaigi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-10-08 20:19 |
Φωτιστικο HQI | kifinas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 30-04-08 23:56 |