|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ και προτείνω για τον Ιανουάριο την Κατερίνη
Το γράφω ως πρόταση γιατί δεν θα παραβρίσκομαι στην συγκέντρωση στις 6/12 |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ θα έρθρω. Θα το κανονίσουμε Κώστα για το πως θα πάμε.
Προσφορά: Θέλει κανέις guppy? Έχω δυο αρσενικούς και δυο θηλυκιές. Επίσης θα φέρω και κερατόφυλλο γιατί έχει γεμίσει σχεδόν όλο το ενυδρείο. Ζήτηση: έχει κανείς java ή christmas moss???? |
|
|||
|
|||
![]()
Σταύρο και Νίκο, συμφωνώ απόλυτα για επόμενη συνάντηση στην Κατερίνη, αρκεί να έρθουν αρκετοί,θα το συζητήσουμε την Κυριακή.
Βασίλη, Κώστα, Ευθύμη και Χρήστο (chris129), είστε οι πρώτοι που κλείσατε σαλιγκαράκια, σας τα κρατάω, θα έχει για όλους ελπίζω. Χρήστο, μακάρι να μπορούσα να πάρω τα γκαπάκια σου, αλλά έχω βάλει εντλεράκια και δεν θέλω να διακινδυνεύσω υβριδισμό, πάντως ευχαρίστως θα έπαιρνα κερατόφυλλο. Έχω και λίγη java moss να φέρω, η οποία σε λίγες μέρες θα λέγεται και "christmas moss". ![]() Άλλος για σαλιγκαράκια apple snails ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |