|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Και για να λύνονται οι παρεξηγήσεις, ο Πάνος δεν πήρε ούτε φύλλο κι εγώ πήρα αρκετά φυτά, ευχαριστώ παιδιά.
Αλλά αυτές οι κρυπτοκορίνες και το μπορντοροδοκόκκινο γαριδοκερατόφυλλο πώς μου ξέφυγαν? Φτου!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ελα και οι φωτο!!!
![]() ![]() Κι εγω περασα πολυ ωραια! Χαρηκα που γνωρισα μερικους απο εσας, και πειραξα αλλους τοσους!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Το κατάλαβε ο κόσμος Κώστα! Αλλιώς θα απαντούσα στο GAB από το.... σπίτι σου! Εάν είχα πάρει όλα αυτά που λές, σιγά μη με άφηνες να φύγω! Θα με είχες μαζέψει κι εμένα!
|
||||
|
||||
![]()
Η συνάντηση ήταν φανταστική. Περασα υπεροχα.
![]() Θα ήθελα και εγω με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλοα τα παιδια για τα φυτά (δεν ονοματίζω μην ξεχάσω κανέναν). ![]() Προσεχώς θα κάνω δημοσίευση τα ενυδρειάκια μου τα οποία έγιναν υπεροχα και δεν χορτάινω να τα χαζεύω. Στην επόμενη συνάντηση ελπίζω να έχουμε και περισσότερη συμμετοχή από γυνάικες να μην είμαστε και μειοψηφία δηλαδή.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Για να έχει κάτι να συζητάει κι ο Πάνος, γιατί με τα ψάρια βαριέται... |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ήθελα να πω ευχαριστώ για το φοινικόχωμα! Και στον Γιώργο και στον Γρηγόρη!
![]() Πολύ με πείραξε που δεν ήρθα ακόμα μια φορά, αλλά σαν καλή νοικοκυρά και μαμά έπρεπε να κάτσω στ' αυγά μου! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Την άλλη φορά κάνε τη μικρή σου επανάσταση και εν ανάγκη φέρε και τα παιδιά, θα βρουν παρέα να παίξουν. Μια στις τόσες πρέπει να ξεκλέβουμε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις για κάτι που μας ευχαριστεί, αλλιώς θα τρελλαθούμε. Και να δεις πόσοι μπαμπάδες έρχονται με τα παιδιά για να ξεκουράσουν λίγο τις γυναίκες τους. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
... Επειδή τό αδοκίμαστο καί τό απ’αλλού φερμένο Δέν τ’αντέχουν οί άνθρωποι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos1972 : 03-11-09 στις 15:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Mη καρφώνεσαι βρε, εγώ επίτηδες δεν είπα ονόματα για να προστατεύσω τη φήμη του σκληρού άντρα που έχεις χτίσει..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
... επανάσταση ... .... .... πιο επαναστάτρια από μένα .... και με τέτοια "δεσμά" ... ....εγώ ξεκλέβω μπόλικο χρόνο ... άλλοι μου κλέβουν τον ξεκλεμένο χρόνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Έλα ο κόραξ να μαζεύει παρουσίες!
Κάτσε κάτω RAVEN !!! ![]() Τον απουσιολόγο λέω τον Bokostas... Επόμενη συνάντηση Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στο γνωστό μέρος; (Bennigan's)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Στο θέμα μας τώρα: Συνάντηση ![]() Τώρα που μας επιτρέπουν και το κάπνισμα, ![]() panos1972 (πάλι εκεί θα είναι αυτός?) ![]() bokostas (δεν μπορεί να λείψει ο απουσιολόγος...) lucy (κανόνισε να μην έρθεις πάλι...στην Αλεξανδρούπολη ακόμη σε περιμένουν) ![]() Thrillos (θα τον φέρω έστω και με το ζόρι, έτσι Ευθύμη?) nikosm1 (λείπει ο Μάρτης απ' τη Σαρακοστή? Έστω και με τα Μαρτάκια) george (οι επίσημοι αργούν, αλλά έρχονται...) ![]() paco (απλά δεν γίνεται συνάντηση χωρίς τον Βασίλη) repanas6 (Αλέξανδρε αν δεν έρθεις, θα ρίξω κεζάπι στο μονομάχο) lion (Λεωνίδα οτοκυκλολόγε, ξέρεις ε... ![]() chris129 (αν δεν κατέβει για Δήμαρχος Καλαμαριάς) paraskevi_gr ![]() ![]() cpapakon (Χρήστο θα περάσω να σε πάρω 11:45) kalaxan (ψηλέ κανόνισε με τον υπεύθυνο του... παραρτήματος Περαίας) Alex_Salonica (κάποιος? "Παν-άχρηστος" θέλει συμβουλές για κιχλίδες) ![]() aquahome (και μην ξεχάσεις το κεφίρ...Γιάννη) Σταύρος Τσιόνογλου (άντε και η επόμενη στην Κατερίνη..) ![]() aquaman (Δημήτρη αν λείψεις... θανατική ποινή) mikenuke (γιατί θέλουμε κι άλλες φωτό...) ![]() theodor72 (δεν ακούω τίποτα, 11:50 Πόντου και Αιγαίου γωνία) neos (Ανδρέα σου έχω μαζέψει κάτι κουνουπάκια...μιαμ μιαμ) ![]() Kotsos (δεν γίνεται να χάσεις την τελευταία μάζωξη της χρονιάς Κωτσαρή) gkampanis (Γιώργο, την προηγούμενη πήρες απουσία, κανόνισε...) ![]() SOCRATIS (αν δεν έρθεις... κώνειο) GIORGOSCARA (μην κάνεις τον ![]() ...ρε παιδιά πιάστηκε το χέρι μου να γράφω, ![]() Κι αυτοί που τους δήλωσα εγώ, αν τολμούν, ας κάνουν πως δεν έρχονται.., ![]() θα τους διαπομπεύσουμε δημοσίως, θα περάσουν τα πάνδεινα, θα ξεφτιλιστούν, ![]() το όνομά τους θα γραφτεί δίπλα στου Νέρωνα, του Χίτλερ, του Μπους, του Πάνου... ![]() Η μόνη δικαιολογία που δεχόμαστε, είναι η νέα γρίππη ![]() Και θα υπάρχει και δώρο - έκπληξη ![]() Όποιος βρει τι είναι, κερδίζει τα 10 πρώτα και πιο ζουμερά, οι υπόλοιποι θα πάρουμε τα τσουρούτικα. |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς θα είναι μία από τις ελάχιστες φορές που θα λείψω.
![]() Τον Μάρτη όμως σίγουρα θα είμαι. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
AAAAaa, ξεχασες να συμπληρωσεις, το "γιατι θελουμε και περιοδικα και μπλουζακια, και αιτησεις για νεα μελη!"
Λοιπον για θυμιστε μου τι μου εχετε παραγγειλει? Εχω 2 σετ απο περιοδικα και μερικα μπλουζακια, και nymfea lotus για το mizigr, αν θελετε και καποιος αλλος τιποτα πειτε μου.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εμένα μόνο για βόλτες πείτε μου και είμαι πρώτη! Κι άλλη φορά στο σπίτι του κρεμασμένου μην μιλάς για σχοινί ![]() .... θέλω να έρθω αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω ... όλα είναι "ρευστά"!!!
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως θα είμαι εκεί
![]() Υ.Γ. Paco θα θυμηθείς να φέρεις εκείνα τα γκρίνταλ που λέγαμε γιατί δεν αξιωθήκαμε να βρεθούμε από την προηγούμενη συνάντηση;
|
|||
|
|||
![]()
Θα ήθελα να έρθω και 'γω να σας γνωρίσω απο κοντά, αν είναι ΟΚ.
|
|
|||||
|
|||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Έλα και θα καταλάβεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειάζεται καν να ρωτάς! Φυσικά και είναι ΟΚ!
|
||||
|
||||
![]()
καμιά cuba παίζει;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξ δε σε ξεχασα αν θελει και καποιος αλλος ας το πει για να ετοιμασω ολα μαζι
|
||||
|
||||
![]()
Θα μαι κει...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω αυτή τη φορά
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μάκη θα έρθεις αυτή τη φορά, ή θα στείλεις courrier για την cuba?
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Σε παρακαλώ να κάνεις bann τον εαυτό σου, τουλάχιστον για 10 μέρες. ![]() Καλά, κανείς δεν βρήκε ποιό είναι το δώρο-έκπληξη? |
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι να ειμαι ο αι βασιλης απαιτω να ειμαι παχυς παχυς
apple snails εστειλε ο ηλιας
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
κι εχουν γίνει οι ξιφοφόροι θρεφτάρια, σαν puffer μοιάζουν και δεν μπορούν να κολυμπήσουν από το πάχος. Και ΝΑΙ, νικητής είναι ο paco, ![]() Μου φαίνεται μόνο αυτός διαβάζει τα θέματα, οι άλλοι μόνο χαβαλέ μου είστε... Θα τα παραλάβω (ελπίζω) Παρασκευή ή Σάββατο και θα τα φέρω, να πάρει όποιος θέλει. Οι κρατήσεις άρχισαν, λέτε πόσα να βάλω, τσάμπα λέμε...! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά, αυτή τη φορά δε θα τα καταφέρω (βλέπω με πάει για θανατική ποινή ο απουσιολογος παραπάνω, ελπίζω σε άφεση αμαρτιών, για να μετανοήσω και να επιστρέψω στη συνάντηση του Ιανουαρίου...)
|
|
||||
|
||||
![]()
α και παραλιγο να ξεχασω παλι τα αυγα αρτεμιας για τον Neos.
Ναι αν θυμαμαι καλα τα 2 σετ ειναιγια εσας που τα ζητατε, Κωσταδες.
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |