|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια για φιλτρο εχω μονο Ζωντανο Βραχο μπροστα αλλα και κομματια βραχου μεσα στις θυριδες που κανονικα μπαινουν τα υλικα φιλτραρισματος.Ειμαι οκ μ αυτο?
Περιμενω τις πολυτιμες συμβουλες σας!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να προσέχεις ca kai kh(νιτρικα,φωσφορικά θέωρώ δεδομένα οτι τα έχεις ) βασικά πραγματάκια στην θάλασσα, μην το ξεχνάμε όπως και καλή κυκλοφορία. Αλήθεια , πόσο το πήρες το red sea? μου σρέσει πολύ αυτό το ενυδρείο και το σκέφτομαι πολυ.. |
|
||||
|
||||
![]()
Στο σταδιο που εισαι πρεπει να εχεις καλη κυκλοφορια και σκιμερ . Ο βραχος σου ηταν κουραρισμενος ή οχι? Τεστ Ca και ΚΗ αφησε τα στην ακρη προς το παρον και προσεχε τα ΝΗ3 και ΝΟ2 . Μολις μηδενιστουν κανεις μια αλλαγη νερου και αρχιζεις να βαζεις ψαρακια ( με μετρο παντα και ξεκινα απο τα πιο ησυχα και στο τελος τα πιο αλητηρια
![]() Τι σκεφτεσαι να κανεις , reef ή fish only ?
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε καλημερα! Τα NH3-NO2 εχουν μηδενιστει!!! Ο βραχος και ο αραγωνιτης ειναι κουραρισμενοι γιατι αυτο το ενυδρειο ηδη δουλευε (το πηρα ελαφρως μεταχειρισμενο).Με τι ψαρακια θα μου προτεινες να ξεκινησω??? Ευχαριστω
|
|
|||
|
|||
![]()
κυττα για goby magnifica η decora, ομορφα ψαρακια,ηρεμα και σχετικα ανθεκτικα..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για πες μας αν σκεφτεσαι να το κανεις reef ή fish only και μετα δες εδω για ψαρακια ... Saltwater Fish: Marine Aquarium Fish for Saltwater Aquariums
Υπαρχουν reef-safe και fish only ψαρακια. Δες ποια σου αρεσουν για να σου προτεινουμε αυτα που ειναι πιο ανθεκτικα.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|