|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Dimis1978 ευχαριστώ για την απαντησή σου. Τα έχω υπ' οψιν μου αυτά για τις γενικές συμβουλές περί στησίματος ενυδρείου αλλά ξέρεις πολές φορές απέχει η θεωρεία απ' την πράξη. Πολύ παραπάνω όταν είσαι αρχάριος και ενθουσιάζεσια από αυτά που βλέπεις προσπαθώντας να πάρεις διαφορα στοιχεια από ενυδρεία που σου έχουν αρέσει. Όσο για την αφίσα θα κάνω μια προσπάθεια να την αλλάξω (θα με βάλεις να κάνω μπράτσα για να κουνήσω το ενυδρείο μαζί με την βάση )
Kalaxan αν κατάλαβα καλά αυτό το φυτό είναι το ludwigia inclinata '' Cuba'' και είναι μετρίων απαιτήσεων αλλά για καλό και για κακό πάρε και μια δεύτερη γνώμη.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το καινούργιο μου ενυδρείο DYI. | dfoust | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 05-02-14 02:06 |
καινούργιο ενυδρείο | παπαε | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 24-01-08 16:23 |
Καινούργιο ενυδρείο | ψαρια και ψαρια | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 08-09-07 00:01 |
καινούργιο ενυδρείο | chris | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 28 | 27-12-06 16:04 |