|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ολα στο καπακι ειναι ειναι πλαστικα δε ξερω αμα σκουριασε κανενα ντουι απο τησ λαμπες εχω απαγορευση τα εντομοκτονα και αν ποτε ψεκασει το σκεπαζω με ενα διπλο σεντονι νομιζω οτι εχω χασει και της γαριδες εχω καιρο να της δω ειναι και ζουγκλα και εχω μονο 5 μελαφιχ μπορω να βρω πιμαφιχ δεν εχω δει να πουλανε λες να βαλω προληπτικα??????? ------------------------- Παράθεση:
τον ανθρακα τον εχω μονιμα γιατι το νερο της σαμου ειναι χαλια και το φωβαμε η δε θα βαλουν ποτε χλωριο η θα το κανουν ετοιμο για σφουγκαρισμα ![]() ------------------------- τωρα τη να κανω να τον βγαλω τον ανθρακα?????????πειτε ρε παιδια καμια ιδεα αμαρτια ειναι να πεθανουν ολα
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 22-11-09 στις 03:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πότε θα καταλάβω αν έπιασαν? | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 24-02-09 22:21 |
Μπορώ? | enas45 | Bettas | 2 | 05-02-09 15:59 |
Μπορώ? | poliko_selas | Δίσκοι | 7 | 21-06-08 11:35 |
Μπορώ??? | Alusa | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 17-12-07 13:14 |