|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ φωτογραφιες.Μαλλον το χομπι σου σε εκανα μεγιστο φωτογραφο..
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το παλευω και 'γω
|
||||
|
||||
![]()
....
|
|
|||
|
|||
![]()
Αλέξανδρε θα ήθελα να σε ρωτήσω ποιά η εμπειρία και η γνώμη σου για το moss ball. ¶λλοι το εξυμνούν σαν τέλειο συμπλήρωμα στα γαριδάδικα, και άλλοι το αφορίζουν ως μαγνήτη αλγών...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giorgos : 15-10-10 στις 21:21 |
|
|||
|
|||
![]()
Για τα oss balls και την συνδεση τους με τις αλγες δεν ξερω...τιποτα δενε χει αποδειχθει και ειναι υποθεσεις.
Θα παρακαλουσα ομως για κατι που ισως δεν γνωριζετε και δεν το κανετε φυσικα σκοπιμα... Καλο ειναι να μην κανετε παραθεση με την φωτογραφια μεσα ,οταν απαντατε καπου, γιατι ο λογαριασμος στο Photobucket εχει ενα οριο και αν ξεπεραστει "πεφτει" και ολες οι φωτογραφιες του χρηστη ακυρωνωνται μεχρι να κλεισει ο μηνας. Την εχω πατησει ηδη μια φορα ! Καθε φορα λοιπον που κανετε παραθεση μια φωτο μου, ειναι σαν να την ξαναφορτωνετε και ο λογαριασμος επιβαρυνεται κατα πολυ. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Να και οι δικές μου |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Α ρε τι μπορεις να κανεις με εναν macro.
![]() Μεχρι κ οι τριχες στα μουστακια της γαριδας φαινονται. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Bamboo shrimp
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τροφη για ασπονδυλα | Mikepap | Κοράλλια | 2 | 21-04-08 01:02 |
συμβιωσι κιχλιδων malawi με ασπονδυλα. | kein | Malawi | 4 | 07-01-08 15:21 |
ασπονδυλα | paco | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 28-12-07 18:53 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ | asocrates | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 8 | 13-07-04 02:52 |