|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! με φτιάξατε πάλι!
Αν και έχει ακόμη δουλίτσα το ενυδρείο για να γίνει πιο "όμορφο"... Τώρα περιμένω και 1-2 βαλισνέριες να προσθέσω. Για το εξωτερικό φίλτρο έχω την δυσκολία με το καπάκι του Cayman. Roussaks άντε, περιμένω να δω το δικό σου! stdev, απο σένα περιμένω τηλέφωνο για καφέ! και εννοείται οτιδήποτε χρειαστείτε και μπορώ, είμαι εδώ! Με την παράξενη πρασινάδα δεν είδα κανένα σχόλιο, άρα δεν είναι πρόβλημα φαντάζομαι. |
|
||||
|
||||
![]()
Stdev ειναι λογικο να ασχολουμαστε με αφρικανες , αφου ειναι διπλα μας , μαλλον κατω απο εμας !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά δε κατάφερες να το βγάλεις, η απλώς δεν έχεις βρει το χρόνο ακόμα ??
|
||||
|
||||
![]()
Στην ουσία ασχοήθηκα πολύ λίγο, σήκωσα εύκολα ψηλά τα χέρια. Σήμερα είμαι αποφασισμένος όταν γυρίσω στο σπίτι να κάνω οτι περνάει απο το χέρι μου για να το ξηλώσω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Επιτέλους μπήκε και το 2217, ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Προστέθηκαν και βαλισνέριες (2 γλαστράκια, ευχαριστώ Roussaks!) Αν τη βγάλουν "καθαρή", θα βάλω και καμμιά ανούμπια. Ερώτηση: Εκτός του να αφήσω και τα 2 φίλτρα (εσω & εξω) να δουλεύουν παράλληλα για 1-2 μήνες, δεν γίνεται απλά να το μπολιάσω για να επιταχύνω την διαδικασία; |
|
||||
|
||||
![]()
Επανέρχομαι μετά από περίπου ένα μήνα στο θέμα
![]() Οι πέτρες έχουν γίνει πρασινόμαυρες, γεμάτες άλγη. Τα ψαράκια, μεγαλώνουν. Τώρα 1-2 μέρες παρατηρώ έντονους "τσαμπουκάδες" στα μαινγκάνο και 2 απο αυτά πάνε και κάθονται πάνω/πίσω απο το spraybar. To Σάββατο καλώς εχόντων των πραγμάτων θα αφαιρέσω το εσωτερικό φίλτρο και θα προσθέσω περισσότερες πέτρες, μήπως και πλέον οι κρυψώνες δεν τους αρκούν. Μια ερώτηση που έχω να κάνω, είναι σχετικά με ένα απο τα labido. Το συγκεκριμένο το έχω από "μωρό", περίπου 2cm, όπως και άλλα 2. Από την πρώτη στιγμή ξεχώριζε, λόγω του χρώματος, είναι περισσότερο άσπρο παρά κίτρινο. Δεν λέω ότι δεν "κιτρινίζει" καν, όμως δίπλα στα άλλα είναι σαν άσπρο. Πίστευα οτι καθώς θα μεγάλωνε θα ερχόταν στα "ίσια" του, αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Είναι λογικό αυτό; Υπάρχουν δηλαδή πολύ "ξεθωριασμένα" labido? Επισυνάπτω και μια φωτογραφία, συγνώμη για την ποιότητα αλλά... δεν γίνεται και αλλιώς! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οι "τσαμπουκάδες" των αρσενικών maingano είναι φυσιολογικοί απέναντι στα κατώτερα στην ιεραρχία αρσενικά αλλά και προς τα θηλυκά που τα πιέζουν για ζευγάρωμα(φτιάξε κι άλλες κρυψώνες).
Τα ξεθωριασμένα Labidochromis είναι χρωματικά εκφυλισμένοι απόγονοι ή αποτέλεσμα προγενέστερης διασταύρωσης με διαφορετική χρωματική ποικιλία. Δες κι εδώ: http://www.cichlid-forum.com/profile...es.php?id=1667 |
|
||||
|
||||
![]()
Αρκετά ενδιαφέρον, ευχαριστώ!
Τουλάχιστον τώρα ξέρω. Κρυψώνες θα φτιαχτούν, ο αρσενικός πάντως είναι ένας, πάντα σύμφωνα με το μαγαζί που τα πήρα. Άφησε μόνο 1% πιθανότητα να γίνει λάθος. Ελπίζω μέχρι το Σάββατο να μην γίνει καμιά στραβή. Θα ανεβάσω και φώτος μετά την αλλαγή. thanks! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βιοτοπικό μαλάουι-ειρηνικότερη συμβίωση? | mikrosaquaristas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 2 | 04-05-09 08:01 |
Στήσιμο ενυδρείου για κιχλίδες Μαλάουι! | Ippokampos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-08 00:22 |
Παρουσίαση πριν και μετά GAB - Κιχλίδες Μαλάουι | frits | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 04-01-07 11:39 |
Βιβλίο για Τανγκανίκα | Gorgi | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 6 | 27-05-05 09:06 |
Τανγκανίκα + planted aquaria | newfish | Tanganyika | 0 | 23-12-02 18:34 |