|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ευτυχώς που ήταν και κόσμος και οι κάμερες του μαγαζιού και υπάρχουν αποδείξεις!
|
||||
|
||||
![]()
πως φαίνονται οι μεγάλες αγάπες !!!!!
Όπως και στο φόρουμ το κλίμα ήταν πολύ καλό . ευχαριστώ για τα φυτά και ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση . |
|
||||
|
||||
![]()
Κεφι και ομορφο κλιμα,περασα πολυ ωραια και ευχαριστω τα παιδια για τα φυτακια τους!
Με το διδυμο bokostas,panos εχω ν ριξω πολυ γέλιο ακομα! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eυχαριστώ και γω με τη σειρά μου για τις συμβουλές και τα φυτά..(φοβερές οι κρυπτοκορίνες,αμέσως έδειξε το ενυδρείο..
![]() ![]() ![]() Και στην επόμενη(άντε μεθεπόμενη) εύχομαι να φέρνω και γω μπόλικα φυτά. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ και εγώ πάρα πολύ για τις συμβουλές και για τα φυτά.
Μόλις τελείωσα το φύτεμα. Άλλαξε ριζικά το ενυδρείο μου. Μια απορία: το κερατόφυλλο με τα μακριά φύλλα και το κόκκινο κορμό ποιος μου το έδωσε; Είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Ελπίζω μόνο να αντέξει σε ph 8. Επί τη ευκαιρία: Βρήκα και μια γαρίδουλα στο νερό του κερατόφυλλου. Red cherry είναι; |
|
||||
|
||||
![]()
O paco σου το έδωσε και ναι είναι cherry
|
|
|||
|
|||
![]()
Και για να λύνονται οι παρεξηγήσεις, ο Πάνος δεν πήρε ούτε φύλλο κι εγώ πήρα αρκετά φυτά, ευχαριστώ παιδιά.
Αλλά αυτές οι κρυπτοκορίνες και το μπορντοροδοκόκκινο γαριδοκερατόφυλλο πώς μου ξέφυγαν? Φτου!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |