|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μου φενεται οτι μας κοροιδευεις και κανεις post για να περνας την ωρα σου.ετσι και αλλιως αυτα που σου λενε δεν τα ακους ποτε και κανεις ο'τι θελεις....τι ρωτας τοτε?
Α και μην ξεχνιομαστε ο'τι ρωτας υπαρχει εδω μεσα αν το ψαξεις ''λιγο'' αλλα οπως φενεται τα θελεις ετοιμα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε εβαλα να ψαξεις πληρροφοριες για μενα η σε κουρασα εσενα προσωπικα... ε για πες.... αυτο εδω λεγεται forum,που σημαινει ανταλλαγη αποψεων που λειτουργει σαν βοηθημα προς αλλους με λιγοτερη εμπειρια και γνωση,και δεν υπαρχει καμια θεση για μ@@@@@ες σαν κι εσενα που οτι κανουν μεσα στα πρωτα τους 50 posts ειναι να χλευαζουν...... δεν ζητησα την γνωμη σου και κανενος αλλου,,,απευθυνθηκα σε πιο εμπειρους για να με βοηθησουν...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
συγνωμη αλλα τρεις την ωρα λαμβανω μυνηματα με ειρωνικη διαθεση..τι να κανω κι εγω..
|
||||
|
||||
![]()
Εγω στα εχω πει ....
Σειρα εχει ο Κωστας!!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() τα λεμε ξανα και ξανα βρε παλικαρι μου αλλα ακρη δεν βγαζουμε.. Παράθεση:
![]() ποτε θα κερασεις καφε να τα ακουσω?? ![]() τα τσεκουρια μπηκαν μεσα τωρα.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα 200 λιτρα θα αποδεικτουν λιγα αργοτερα οπου θα μεγαλωσουν τα ψαρια .....μπορεις ομως να βαλεις ενα μονο ...ειναι καποια ειδη οπου ζουνε μοναχικα
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπαρχει κανενας λογος να οξυνουμε τα πνευματα.
μενουμε στο θεμα μας και αν υπαρχει κακοδιαθετη κριτικη ή προσωπικη αντιπαραθεση υπαρχουν και τα πμ..
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Red Belly Piranha | sofianos7 | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 8 | 30-07-08 23:46 |
Τι ψαρια μπορω να βαλω σε 180 λιτρα? | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-11-07 17:42 |