|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας Παιδιά....
![]() ![]() Επιτέλους μετά από πολύ καιρό που το είχα στο μυαλό μου κατάφερα να σας ετοιμάσω ένα μικρό update... ![]() Φυσικά από ότι θα καταλάβετε έχουνε βάλει το μαγικό τους χεράκι οι μετρ του είδους τους για να βγει αυτό το αποτέλεσμα... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ τον ΦΙΛΟ μου : Tank of the Month - October 2009 ΘΟΔΩΡΗ για την πολύτιμη βοήθεια όλον αυτόν τον καιρό, όπως επίσης τον άλλο τρελό ΦΙΛΟ καλλιτέχνη ΖΧ που με τις υπέροχες φωτογραφίες έχει πάει το χόμπι μας πολλά βήματα μπροστά.... :P :P ΦΥΣΙΚΑ δεν θα πρέπει να ξεχάσω όλα τα υπόλοιπα ΦΙΛΑΡΆΚΙΑ μου γιατί γουστάρουμε πολύ την όλοι φάση εδώ στα βόρια.... Πάμε τώρα για τις ΦΩΤΟ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ..... ![]() ![]() ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναβάθμιση φωτισμού | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 27-09-07 08:51 |
Αναβάθμιση εξωτερικού φίλτρου. | liquid | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 29-05-06 09:53 |
Ώρα για αναβάθμιση... | unreg | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 2 | 14-06-05 19:36 |
Αναβάθμιση GAB | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 43 | 24-10-04 00:55 |
Αναβάθμιση AquaCalc | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 27-05-04 18:15 |