|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα φιλε μου,θα αναφερθω στην ερωτηση για τα λιτρα του σαμπ,αν τελικα αποφασισεις να κανεις το ενυδρειο για δισκους καλο θα ηταν να το κανεις το μεγαλυτερο δυνατο,τωρα οσο αφορα την αντλια να χρησιμοποιησεις οσο χαμηλοτερη ροη μπορεις καθως επιτυγχανεις καλυτερο βιολογικο φιλτραρισμα,περιπου 3-4 φορες την ωρα τον συνολικο ογκο του ενυδρειου ειναι καλα,αυτα για αρχη.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...
Ο χώρος για το βιολογικό υλικό μπορεί να μεγαλώσει, θα φροντίσω να γίνει μεγαλύτερος... Τώρα για τις αντλίες, κι εγώ είχα στο μυαλό μου αυτή τη ροή, γύρω στα 1500 λίτρα την ώρα... Το θέμα είναι αν οι δύο αυτές αντλίες ανεβάζοντας το νερό στο 1,35μ και διανύοντας μετά άλλο 1,30 θα μου δώσουν 1500 λίτρα ή όχι... Θεωρητικά δίνουν 2000 - 4000 αλλά θα προτιμούσα να μου πει κάποιος που να τις έχει χρησιμοποιήσει πόσο αποδίδουν πραγματικά...
|
||||
|
||||
![]()
θα σου πρωτεινα καλητερα κατι τετοιο:
http://www.aquaristikshop.com/cgi-bi...qBuOt3wtMt92IM |
|
||||
|
||||
![]()
τσεκαρες για τζαμια σε αυτο που είναι στην ΒΙΠΕ? εγώ απο εκεί είχα πάρει τα δικά μου(8αρι)
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, δύο είναι στη ΒΙΠΕ, ο ένας από αυτούς μου έδωσε την καλύτερη τιμή (21,35 ¤ / τ.μ. και 1,20 ¤ το ροντάρισμα)
|
||||
|
||||
![]()
αχα.. αν ειναι δωσε μου αυριο τα κομματια που θες, να κανω και εγω μια ερώτηση που εχω έναν γνωστό εκει πάνω.. ισως μας βγάλει λιγο καλύτερη τιμή
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σε τί λίτρα? | kokbeast | Malawi | 4 | 14-07-09 22:54 |
60 λίτρα | Z_X | Nano Reef | 6 | 19-01-08 21:48 |
DIY Co2 σε 400 λίτρα | Carebean pirate | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-06-07 10:09 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |