|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Αλέξανδρε, πολύ όμορφη επιλογή! Τα ψαράκια αυτά είναι απωθημένο πολλών. Και εγώ το σκεφτόμουν πριν από καιρό, αλλά επειδή όπως είπες και εσύ είναι ευαίσθητα ψαράκια κατέληξα στα mikrogeophagus altispinosus.
Χρησημοποιείς CO2 σε αυτό το ενυδρείο για να ρίξεις το pH; Αλλά ψαράκια θα βάλεις ως dither fish για να ξεθαρέψουν; Μάλλον όχι αφού προσβλέπεις σε αναπαραγωγή. Γενικά κυκλοφορούν στο ενυδρείο ή είναι τόσο ντροπαλά όσο λένε; Να υποθέσω ότι ταΐζεις και ζωντανή τροφή; ¶ντε και καλούς απογόνους... ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
Tags |
mikrogeophagus, papiliochromis, ramirezi |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Breeding tank 54lit | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 23-12-08 09:54 |
Ενυδρειο vitakraft 54lit | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 22-12-08 15:42 |
Αναγνώριση Ψαριού [Microgeophagus ramirezi - golden] | Archon | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 27-05-05 21:00 |
Tι να βάλω ακόμα; Microgeophagus ramirezi? | qstavrosq | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 11-02-05 00:32 |
Γέννα microgeophagus ramirezi | tasos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 18 | 16-04-03 22:35 |