|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το καθένα έχει την ομορφιά του και τις δυσκολίες του .
Θεωρώ το φυτεμένο είναι το ποιο δύσκολο ενυδρείο από όλα για να φτάσεις σε κάποιο καλό επίπεδο ![]() Το βιοτοπικό ενυδρείο κατά την άποψη μου πάντα είναι απαίτηση για κάποια ψάρια και όχι θέμα γούστου ( ειδικά σε άγρια πιασμένα ) αν θες να τα δεις όπως πρέπει . Το ενυδρείο μου είναι έτσι στημένο για τα ψάρια μου και για να νιώθουν καλά . Δεν το πείραξα για τον διαγωνισμό αν και ξέρω ότι 1 ξύλο μέσα δεν είναι όπως πρέπει για τα standard του διαγωνισμού ( θα χάσω πόντους ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάλι έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το βιοτοπικό είναι η ανώτατη βαθμίδα που μπορεί να φτάσει ένας χομπίστας γιατί προϋποθέτει ότι πλέον γνωρίζεις τις ουσιαστικές ανάγκες των ψαριών σου (δεν αγοράζεις απλά ένα ψάρι για τα ωραία του χρώματα ή γιατί έτσι σου αρέσει) και με αυτόν τον τρόπο του δίνεις αυτό που χρειάζεται. Έτσι το ψάρι σε αντάλλαγμα τον καλύτερο του εαυτό. Τέλος πάντων, το κανιβαλίσαμε το ποστ...και πάλι πολύ καλή επιτυχία σε όλους σας
|
|
|||
|
|||
![]()
chrisx συγχαρητηρια, εχεις φωτο με ολο το ενυδρειο?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όσον αφορά το δικό μου, ΙΜΟ δεν έχει ελπίδες διάκρισης για αρκετούς λόγους (ελλειπές aquascape, νεαρά ψάρια, κάκιστη φωτογράφιση κ.α). Να αναφέρω εδώ ότι το ονόμασα Momon_Blues, προς τιμή του Sir που μου έδωσε αυτά τα υπέροχα ψάρια. Ελπίζω και εύχομαι οι υπόλοιποι να πάρουν τις υψηλότερες θέσεις στο βιοτοπικό. Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χρηστο να θυμισω ομως οτι δεν βραβευουν φωτογραφεις αλλα ενυδρεια.οχι ηττοπαθεια λοιπον.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εινα ακριβως ετσι.. Παιζει ρολο η φωτογραφιση αλλα οχι και καταλυτικό, αν ενα ενυδρειο (για φυτεμενο μιλάω μιας και ειπες amano) ειναι "σωστο" εχει καλο aquascape και υγειη φυτά μια χαρα θα φαίνεται και θα βαθμολογηθεί οσο χαλια και αν ειναι η φωτογραφια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Α π ι σ τ ε υ τ η ομορφιά ρε παιδιά τι να πω...
Συγχαρητήρια σε όλους, εύχομαι ότι καλύτερο γιατί πραγματικά το ΑΞΙΖΕΤΕ.... Εμεινα άφωνος και το ευτύχημα είναι το ότι βλέποντας τις φωτό δεν είχα τουλάχιστον άλλα μαλλιά για να...μου πέσουν και αυτά!!!!!!!!!!!!!!!!!! και ποιός ξέρει τι έχουμε ακόμα να δούμε εδω μέσα!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Θα δουμε ακομα καλητερα απο εσενα!!
![]() Τα εχεις διαβασει ολα!! Ξερεις τις κατευθυντηριες γραμμες!! Τωρα μενει να εχεις μονο ... φαντασια!
|
||||
|
||||
![]()
σημερα λοιπον βγηκαν τα αποτελεσματα του διαγωνισμου.
![]() λεγοντας αποτελεσματα μιλαμε ομως για τα σχολια των κριτων και οχι βαθμολογια...καθως κατι τετοιο δε φαινεται να δημοσιευεται.. ενα μεγαλο μπραβο στη δυναμικη παρουσια των Ελληνων χομπιστων καθως τουλαχιστον απο την κατηγορια των βιοτοπικων που ξεψαχνισα....ημασταν οι 5 απο τις 25 συμμετοχες και λαβαμε καλα σχολια! μου φαινεται πως για του χρονου θα κανουμε στον aga δικη μας κατηγορια..."greek aquascapers". ![]() εδω http://showcase.aquatic-gardeners.or...=view-showcase μπορειτε να δειτε τις συμμετοχες και τα σχολια... μιλωντας για μενα..τους αρεσε η ακριβης προσωμοιωση του βιοτοπου αλλα και μου την "ειπανε" επειδη η φωτογραφιση δεν ηταν "επαγγελματικη". "Is that your reflection we see in the back? I hope you're smiling for the camera. You've created a very nice habitat for all of the species in your aquarium. The floating plants, leaves, wood, and stained water make a natural impression. Next time you photograph your tank for a competition please physically remove the hardware rather than using a photo editor to try to obscure it. " —Phil Edwards "Lovely representation of an Amazon blackwater area. Nicely done." —Karen Randall "Excellent representation of a Amazon biotope. The colors of the cardinals are striking and it is obvious that the Angel fish love this environment. The tanins and driftwood add a sense of accuracy to the biotope." —Bailin Shaw
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
"Λίμνουλα" (κοινώς σκάφη με νερό) στον κήπο | Simpethera | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 22-09-03 14:50 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |