|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Κ. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω ξιφοφοράκια στο φυσικό τους χρώμα; Ναι, σε λίμνες και ποτάμια της Κ. Αμερικής
![]() Έχω ψάξει AZORES, QUIKO και στο θερμοκήπιο στο Καλοχώρι. Αύριο θα δω και Αμαζόνιο που δεν πρόλαβα σήμερα! Απ' όσο ξέρω δεν ζουν στους βιότοπους Αζορών και Καλοχωρίου. Το QUIKO είχε φέρει πριν ένα μήνα περίπου, αλλά προφανώς τους έδωσε, δεν θα δυσκολευτείς πολύ πάντως, έρχονται κατά καιρούς. Θα έχω κι εγώ το νου μου. Έχει κανένας από το GAB τέτοιες αναπαραγωγές; Και να σκεφτεί κανείς ότι μέχρι πριν από λίγα χρόνια, μόνο τέτοιους βρίσκαμε και τους σνομπάραμε. Επίσης δεν έχω βρεί πουθενά thorichthys ellioti και ούτε άκουσα κανέναν να έχει... ![]() ηλικία firemouth cichlids (thorichthys meeki) αλλά ήθελα λίγο μεγαλύτερες για να μπορεί να ξεχωρίζει το φύλο. Αν βρεις, ενημέρωσέ μας, με ενδιαφέρουν κι εμένα. Το aquascape έγινε (σχεδόν), τα βασικά φυτέματα έγιναν αλλά είναι σχετικά λίγα προς το παρόν και πρέπει να ενισχυθούν για να κρυφτεί η πλάτη. Επίσης περιμένω να πετύχω τη ρίζα που θα... "μου κλείσει το μάτι" Αυτή τη ρίζα ψάχνω κι εγώ βρε Πάνο. Βάλε φωτό το νέο aquascape, άντε να παίρνουμε ιδέες. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό Ν. Αμερικής | hitman | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 22 | 06-04-09 12:49 |
Βιοτοπικό Ν. Αμερικής | hitman | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 7 | 05-03-09 13:02 |
Συμβουλές για ενυδρείο 100L Νότιας Αμερικής | Alucard | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 17-09-07 12:12 |
Liolios + Filou (Palludarium Κεντρικής Αμερικής) | Liolios | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 12 | 15-01-07 15:50 |