|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
είχες τίποτα οτο στο ενυδρείο σου;
|
|
|||
|
|||
![]()
Οχι Μακη, μονο μωρα εχει αυτο το ενυδρειο εδω και μηνες. Ουτε θυμαμαι να μετεφερα προσφατα καποιο φυτο ή moss.
Ελεγα οτι μπορει να ηταν καποιο στραβοχυμενο και προβληματικο endler αλλα οσο μεγαλωνει δειχνει οτι προκειται για κατι αλλο. Το σχημα και η συμπεριφορα του οντως θυμιζουν goby. |
|
||||
|
||||
![]()
¶λεξ δε μου φαίνεται για Endler γιατί δεν έχω παρατηρήσει τόση ανομοιομορφία στο σώμα τους σε σχέση με το κεφάλι και μάλιστα τρώνε τα πάντα με δυσκολία την έχω γλυτώσει εγώ !
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα δεν θα μαθουμε ποτε τι ηταν. Ελλειψα 8 μερες και χωρις ζωντανη αρτεμια δεν τα καταφερε.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Αντε και στο επόμενο ΜΑΤ.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να ζησουμε να το .... θυμομαστε!! Ηταν ομορφο ... οτι και να ηταν!!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξαφνικα μωρο... | thanasis76 | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 36 | 01-09-09 06:40 |
Kribensis μωρο στο φιλτρο... | s-vitzi | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 08-10-08 21:55 |
αγνωστου προελευσεως αλμυρο μαμουνι..... | klaz | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 5 | 21-08-07 09:58 |
Αγνωστης Ταυτοτητας Κολλημένα Αντικείμενα | Celda | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 03-04-06 23:23 |