|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αν βρω χρονο κ τα υλικα θα το φτιαξω ,αλλιως παμε σε υγρή τροφή.
Ευχαρηστω για της γρηγορες απαντησεις. ![]() ![]() ------------------------- Καλησπερα και παλι, αγορασα αρτεμια σε σκονη της Sera. εχω μια απορια εβαλα 500ml νερο και το και αδειασα την σκονη μεσα στο μπουκαλι εβαλα μεσα απο το καπακι ενα καλαμακι που σχεδον ακουμπαει στο πατο του μπουκαλιου για την αεραντλια μεσα κανει μπουρμπουλήθρες ,και το εχω διπλα σε λαμπα φθοριου . Τωρα το μονο που εχω ειναι να περιμένω?Πως θα καταλαβω οτι ειναι ετοιμη για ταισμα ? Εχω καλα νεα ήδη 6 αυγα σπάσανε και κολυμπάνε ![]() ![]() ![]() Αυριο θα χωρίσω το ενυδρειο με πλέξη γκλας Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eliteaguarium : 21-09-09 στις 22:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεννα σκαλαρια | kanarini | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 19-07-08 14:26 |
Γεννα-Σκαλαρια | maikl | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 03-05-08 19:25 |
δεν ξερω τι να κανω | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 06-08-07 22:03 |
ΓΕΝΝΑ Σκαλαρια !!! | Stilatos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 23-01-07 02:53 |
ΣΚΑΛΑΡΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ | PSILOS | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 25-05-04 22:04 |