|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Κ. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο μάλλον δεν θυμάσαι όταν σου έδωσα τις ξιφοφόρους ότι μέσα είχα και ένα ζευγάρι κιχλίδες τις γνωστές σε όλους κριμπένσις, όμορφες νανοκιχλίδες ζουν σε ζευγάρι σχετικά ήρεμες και δεν πειράζουν καθόλου φυτά. Θα πρέπει να σου κάνω μια ενημέρωση στη συνάντηση
![]() Υ.Γ. Έχω και ζευγαράκι έτοιμο να σου δώσω ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το εκτιμώ ιδιαίτερα Αλέξανδρε αλλά δε μιλάνε Αμερικάνικα και τα Αφρικανικά μου δεν είναι ιδιαίτερα καλά.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί συγκεκριμένα Αμερικάνικα; Ρατσιστή
![]()
|
||||
|
||||
![]() Ξέρω επίσης Σερβοκροάτικα και λίγα Ισπανικά αλλά δε νομίζω να έχουν να πουν κάτι ιδιαίτερο τα ψάρια από αυτούς τους βιότοπους....
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως πέρα από την πλάκα τα κριμπένσις είναι μια πολύ καλή επιλογή για εισαγωγή στις κιχλίδες αν σε περίπτωση ξανασκεφτείς το θέμα βιοτοπικό.
Ρίξε μια ματιά αν δεν το έχεις κάνει ήδη. http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/kribensis.htm
|
||||
|
||||
![]()
Πανο γεια σου.
αν αποφασισεις να βαλεις Cryptoheros nigrofasciatus εχω να σου δωσω(δωρεαν ενοειτε) ενα μικρο ζευγαρακι(η και δυο) 4εκ αρσενικα 2-3εκ θηλυκα. ειναι ευκολα ομορφα και ζωηρα ψαρακια. τα δοκιμαζεις,βλεπεις συμπεριφορες και τετοια και αν δεν σε βολεψουν μου τα δινεις πισω.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό Ν. Αμερικής | hitman | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 22 | 06-04-09 12:49 |
Βιοτοπικό Ν. Αμερικής | hitman | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 7 | 05-03-09 13:02 |
Συμβουλές για ενυδρείο 100L Νότιας Αμερικής | Alucard | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 17-09-07 12:12 |
Liolios + Filou (Palludarium Κεντρικής Αμερικής) | Liolios | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 12 | 15-01-07 15:50 |