|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τελικα πριν απο λιγο πηγα και πηρα και λευκη αμμο και θα προσπαθησω ταιριαξω και τα δυο, περιπου μισο-μισο...
αμμο και τα κομματια κοχυλιων... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θαναση μην το κανεις αυτο με τπτ συντομα θα ξεχωρισουν τα δυο υλικα βαλε μονο αμμο την εχουν αναγκη και για τον καθαρισμο των βρανχιων τους μπουκωνοντας τη και βγαζοντας τη απο τα βρανχια ειναι κριμα θα τους τη χαλασεις ασχημα πιστευω αμα βαλεις κατι αλλο εκτος απο ψιλοκοκη αμμο που αποτι εχω καταλαβει απο τα μουλτι μου ειναι η ζωη τους ολη
![]() και βαλε μπολικα σαλιγκαρια να διαλεξουν αυτα ποια θελουν για σπιτι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σκεφτομουν να βαλω απο την μια μερια βοτσαλα και τα σπασμενα κοχυλια και απο την αλλη αμμο και σαλιγκαρια.... οχι ολα μαζι... να ειναι χωριστα καπος....
|
|||
|
|||
![]()
Ενημέρωσέ μας για το αν θα βολέψει στο σκάψιμο των ψαριών, αν και τα ψάρια θα τα ανακατέψουν τα δύο υλικά.
Καλή τύχη! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα τα βαλω και τα δυο ξεχωριστα και βλεπουμε.... αν δω και δεν μπορουν. τα ξεχωριζω.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα να σου δωσω ενα παραδειγμα στο δικο μου ενυδρειο το οποιο φιλοξενει juli και multi εχω μια περιοχη με πετρα και μια με κοχυλια ολο το ενυδρειο εχει ψιλοκοκη αμμο χαλαζιακη την οποια ειχα στο παλιο φυτεμενο οταν λοιπον αρχισαν να μεγαλωνουν λιγο τα μουλτι και πιανουν το χωρο τους να επιλεγουν θυληκες και περιοχες αρχισε το τρελο σκαψιμο και η μετακινηση κοχυλιων εγω ειχα ριξει και μερικα θρυματισμενα σαλιγκαρια για να φαινεται ποιο φυσικο το τοπιο
τα μουλτι τουλαχιστον εχουν την συνηθεια να κανουν το εξης,ενω σκαβουν οτι χοντρο βρισκουν το πανε παραπερα απο τη φωλια τους τα δικα μου το πηγαινανε στην αλλη γωνια του ενυδρειου!μιλαμε για τρομερη συμπεριφορα ειναι να σηκωνουν σπασμενο οστρακο μεγαλυτερο απαυτα και να πηγαινουν με τις παντες απο το βαρος! μερικους μηνες μετα δηλαδη σημερα στην αλλη μερια του ενυδρειου υπαρχει ενα βουνο απο τα σπασμενα σαλιγκαρια που εριξα αλλα και απο κομματακια ξυλων απο το φυτεμενο μου μεχρι και κανα δυο κομματακια πλαστικο απο tyre up που δεν ξερω καν πως βρεθηκαν στην αμμο εγω μετα το ξαναστησιμο του ενυδρειου κρισαρισα οσο καλυτερα μπορεσα την αμμο να σκευτεις δεν ξερω εχω την εντυπωση πως αν βαλεις οτιδηποτε εκτος απο αμμο δεν θα λειτουργησει καλα ειναι το μονο σιγουρο που εχω καταλαβει απο αυτα τα ψαρια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
φιλε απο σκαψιμο ξερω καλα....
![]() ![]() σε 2-3 μερες να δεις τις φροντοζες μου να μεταφερουν και 30 κιλα αμμο... εκει να δεις σκαψιμο... παντος οπως εχω σκεφτει να το φτιαξω λογικα δεν θα τις ενοχλουν τα κοχυλια... ασε να το φτιαξω και θα το δειτε... και αναλογα και με τα ψαρακια βλεπουμε.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αντε λοιπον περιμενουμε και φοτο καλο στησιμο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οκ!!! ετοιμαζεται....
![]() ![]() απλα ηταν λιγο μπελας γιατι επρεπε απο σαμπ, να φυγουν τα χωρισματα για να γινει ενυδρειο.... ![]() ![]() ![]() ------------------------- πριν λιγο τελειωσα με τα βοτσαλα και το κολλημα τους μεσα στο ενυδρειο. ![]() εβαλα αμμο και τα ψιλα κοχυλακια αλλα δεν μου καθεται ομορφα οπως το φανταζομουν, οποτε αυριο περνω κι αλλη αμμο και βγαζω τα κοχυλακια.... ![]() ![]() ![]() λογικα στο σ/κ θα εχω και φωτο... ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 10-09-09 στις 21:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αντε...αντε..να καμαρωσω τα μωρα μου!!!
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φροντοσα και neolamprologus stappersi... | thanasis76 | Tanganyika | 4 | 07-09-09 09:59 |
Neolamprologus multifasciatus | panos84 | Tanganyika | 4 | 27-07-09 09:25 |
Neolamprologus brichardi | kalagio | Tanganyika | 8 | 20-07-08 08:06 |
Neolamprologus multifasciatus | antonis_p | Tanganyika | 1 | 24-01-08 08:47 |
Neolamprologus Ocellatus | jstiva | Tanganyika | 2 | 06-01-08 11:26 |