|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Κανονίστε οι Κατερινιώτες να είμαστε περισσότεροι(προς το παρων είμαστε ένα λεωφορείο)
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μεσα και εγω
|
|||
|
|||
![]()
επειδή ξέρω πως ο gkampanis θα με φέρει ούτως ή άλλως λέω να δηλώσω οικειοθελώς συμμετοχή
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
gkampanis
george chris129 MiziGr Kotsos Panos1972 Rigel Τσιόνογλου Σταύρος Dream Waters chemical mac Kostaskich Παπαδόπουλος Κώστας paco smartcdi ... ε τότε λέω να έρθω κι εγώ να σας γνωρίσω όλους μαζί. Αυτό που με προβληματίζει λίγο, είναι η παρουσία του chemical mac, γιατί θα πρέπει να του εξηγήσω πόσο άδικα "πήγε" ο μονομάχος του. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί, τόσοι πολλοί είμαστε? Λοιπόν θα πάμε στη μάζωξη των Σαλονικιών,
ή να ξεκινήσουμε δικές μας συναντήσεις στην Κρήνη που έχει και καλύτερη "κίνηση"? Θα πρότεινα τσίπουρα και ψαρομεζέδες, νομίζω ότι αυτό είναι το σωστό μέρος για τους λάτρεις των ψαριών όπως εμείς. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μακάρι να τα καταφέρεις κι ο καφές κερασμένος, θα χαρώ να σε δώ
![]() ![]() λύση ![]() ![]() ![]() είναι gigantea, πριν φτάσει το 1,30 ύψος ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πρόσεχε, έχω ακούσει οτι ο καφές εκεί είναι λίιιγο αλμυρός...
![]() ![]() ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Η ζάχαρη είναι εξτρά...
![]() Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες, μάλλον θα είμαι κι εγώ... |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια παιδια γιναμε τελικα παρα πολλοι να ζητησουμε συμβαση με το μαγαζι για την τιμη του καφε
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ο θεος ειναι χομπιστας... Και εμεις Το καλυτερο του ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! (gkampanis 1-9-09 22:00) ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν είστε καλά παιδάκια και κεράσετε ακριβο καφε θα σας έχω 5-6 σακκούλάρες με φυτάκια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εδω μεσα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ο θεος ειναι χομπιστας... Και εμεις Το καλυτερο του ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! (gkampanis 1-9-09 22:00) ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σταυρο κρατα απο ολα γεμιζω καινουργιο ενυδρειο
|
||||
|
||||
![]()
Σκοπός είναι να μάθετε να κερνάτε και οξω απο δω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα ωραιο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλα το πατε με τα κερασματα , αν ταξετε αρνι η γουρουνοπουλο θα ερθω και εγω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έλα εσυ και κερνάω εγω ,πες μόνο πως το θες μαγειρεμένο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχετε χάρη που είμαι μακρυά, αλλίως......
|
|
||||
|
||||
![]()
Το μακρύα είναι σχετικό,ειδικά αν έχει φαϊ ,ακουσα οτι κάπου είχε καλή πέστροφα και έκανα 4 ώρες δρόμο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έλα εσύ και θα σου κρατάω ανθισμένες ανούμπιες
Αυτό θα πει αγάπη για τα ψάρια. Ρώτησες τουλάχιστον σε τι συνθήκες νερού την είχανε, πόσο ΡΗ, την ιχθυοφόρτιση της δεξαμενής? |
|
|||
|
|||
![]()
Πολλά κεράσματα ρε παιδιά.Τέλος η οικονομική κρίση?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφα ηταν σημερα,γνωρισα καινουργια άτομα και βρέθηκα και με παλιόφιλους που ειχα να δω μηνες !!
Αυτος ο καφες ειναι και απαραδεκτος απο γευση και πανακριβος. Παιδια ειχα λυσαξει για νερο ,και το νερό τους πρεπει να είναι απο γεώτρηση μέσα απο την θαλασσα.Μια αηδια και μιση!
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν έβρεχε κιόλας
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τουλάχιστον,φτάσατε καλά με τα δίτροχα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Aφού απάντησα,όλα καλά.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία ήταν!!! ¨¶ντε στην επόμενη περισσότερο κόσμο!!!
Θα συμφωνήσω με τον Νίκο για το μαγαζί... Ο καφές μετριότατος η εξυπηρέτηση ανεπαρκέστατη και η τιμή υπερβολική (ενδεικτικά αναφέρω πως ο φραπέ είχε 4,6¤). Ίσως θα έπρεπε να ξανασυζητήσουμε το όλο θέμα...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |