|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Κατάλαβα. Ευχαριστώ. Εντωμεταξύ δοκίμασα να τα πιάσω τα μικρά αλλά τρέχουν και κρύβονται, και δεν έχω καταφέρει να πιάσω ούτε ένα.
Με την απόχη ίσως θα ήταν πιό εύκολα, αλλά διάβασα ότι δεν αντέχουν σχεδόν καθόλου έξω από το νερό (ισχύει αυτό ; ) , οπότε θέλω να το αποφύγω... Αν δεν καταφέρω να τα πιάσω θα τα ταίζω μέσα στο κυρίως ενυδρείο, και ότι γίνει... Προμηθεύτηκα και τροφή σε σκόνη, και αρτέμια, αν φτάσουμε μέχρι εκεί. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
11 απώλειες σε guppy, τι πρέπει να κάνω τώρα; | stat | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 23-09-11 16:02 |
Γέννησε ! Και τώρα??? | Giannis-Patra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 06-02-08 01:16 |
Μου έφεραν μωρά platies. Και τώρα τι κάνω; | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 04-02-08 09:31 |
Τώρα τι κάνω;;;; | MiziGr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 16-10-07 15:21 |
Κάποιο ψάρι γέννησε. Τι να κάνω; | ψαρια και ψαρια | Ζωοτόκα | 10 | 19-12-06 22:27 |