Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γενικά > ¶λλα ζώα

¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 27-08-09, 10:07
Το avatar του χρήστη lucy
lucy Ο χρήστης lucy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Δράμα
Προεπιλογή

Μεγάλη κουβέντα θα πω, αλλά μέχρι μετακόμιση θα έκανα. Γιατί εκείνη πρώτη "μετακόμισε" για χάρη σου. Μέχρι και την "οικογένειά" της άφησε!

Για ένα σκύλο θα πείτε; Βρήτε μου πιό πιστό φίλο, βρήτε μου πιό αληθινή αγάπη κι εγώ θα πω ότι λέω βλακείες!!!

«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει
[B]Helen Keller

[
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-08-09, 10:26
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Προεπιλογή

τι να πω Αλεξανδρε...τα ζωα εχουν αποδειξει παμπολες φορες οτι φερονται πιο "ανθρωπινα" απο πολλους ανθρωπους!

δικαιωματικα βεβαια υπαρχει νομος που επιτρεπει μεχρι 2 κατοικιδια ανα διαμερισμα...(δεδομενου βεβαια το σεβασμο σε ωρες κοινης ησυχιας κ.τ.λ.) http://www.vets.gr/article.php?article_id=81 αλλα ξερω πως ο λογος σου ειναι συμβολαιο...

εδω θα θελα να πω 2 κουβεντες που κι εγω εχω αναγκη...
μεγαλωνοντας μια ζωη στα ενοικια και ακομη που ειμαι...εχω δεχθει πολλες φορες πιεσεις για το ιδιο θεμα....ειδικα μικρος που ειχαμε και σκυλο..
και θελω να πω..χωρις να αναφερομαι στους δικους σου νοικοκυρηδες γιατι δε τους ξερω..αλλα για καποιους δικους μου...
ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ?? Νοικιαζετε ενα σπιτι και πιασατε τον παπα....(ας μη συνεχισω τη φραση)...η υποχρεωση που εχουμε ειναι να παραδωσουμε το σπιτι οπως το πηραμε..οσο ζουμε εκει μεσα το αν θα εχει σκυλια, κουνελια, πιθηκους η βατραχους ειναι δικο μας θεμα. το αν θα μυριζει σκυλο η γατα και αν εχουν τα μαξιλαρια μας τριχες ειναι δικο μας θεμα....

καποτε η νοικοκυρα μου με ειχε κανει 3 παρα 2 οταν ημουν 12 ετων γιατι ειχα αγορασει χαμστερ και καποιος της ειπε οτι θα μυριζει ποντικια το σπιτι και τετοιες ηλιθιοτητες..
θελω να ενημερωσω οσους ειναι στα ενοικια οτι μπορουν να πιεζουν στο θεμα αυτο. γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μου με τοσα σπιτια που εχω αλλαξει. (εχω παει σε σπιτια που ηταν σαν να επεσε ατομικη βομβα απο βρωμια του προηγουμενου μισθωτη και καμια ρητρα δεν υπηρξε....αλλα για τα ζωακια ειχανε βαλει ορο...)

οταν σε πληρωνω και οσο σε πληρωνω εκεινη την περιοδο το σπιτι ειναι σπιτικο ΜΟΥ! και οφειλετε να το καταλαβετε..οταν φυγω τοτε εχετε το δικαιωμα να κανετε οτι θελετε...αν εχετε λογο στο αν θα εχω ζωακια-φιλους...μετα θα εχετε λογο και στο αν θα φερω την κοπελα μου σπιτι..και θα μας ορισετε και τις ημερομηνιες που θα ερχομαστε σε επαφη?? μερικοι σου επιβαλουν να μην εχεις και πολλους φιλοξενουμενους..το θετουν σαν ορο...ακουσον ακουσον!!!

κι οσοι εκμισθωνετε σπιτια και μπορει να διαβασετε αυτες τις γραμμες...για προσεξτε τι ορους βαζετε...σπιτονοικοκυρηδες ειστε..οχι θεοι να οριζετε τις ζωες των αλλων. οποιος γεννηθηκε δηλαδη χωρις σπιτι δικο του θα ζει παντα με λιγοτερα δικαιωματα απο τους αλλους???

υ.γ. συγνωμη αλεξανδρε για την παρενθεση..συμμεριζομαι τη στενοχωρια σου σου....ισως καποιος εχει το ιδιο προβλημα στο μελλον και θα πρεπει να ξερει τα δικαιωματα του.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 27-08-09 στις 11:18
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-08-09, 10:29
theofilos Ο χρήστης theofilos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Πατρα
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην theofilos
Προεπιλογή

Συμφωνω με αυτο που λες Πανο, αλλα αν εχεις δεχτει αυτον τον ορο πριν το νοικιασεις ειναι διαφορετικα. Ο αλλος σου λεει εγω το νοικιαζω μονο με αυτη τη προυποθεση, αν σου αρεσει δεχεσαι αλλιως μην το νοικιασεις. Εκει αλλαζει το πραγμα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-08-09, 10:36
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από theofilos Εμφάνιση μηνυμάτων
, αλλα αν εχεις δεχτει αυτον τον ορο πριν το νοικιασεις ειναι διαφορετικα. .
ναι αν το εχεις δεχθει..
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis Εμφάνιση μηνυμάτων
αλλα ξερω πως ο λογος σου ειναι συμβολαιο....
γιαυτο δε λεω στον Αλεξ να το τραβηξει...γιατι θα μπορουσε...
αλλα νευριαζω που μπαινουν τετοιοι οροι....
Παλιά 27-08-09, 10:40
Το avatar του χρήστη Σπύρος Μ
Σπύρος Μ Ο χρήστης Σπύρος Μ δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αιγαλεω
Προεπιλογή

Αλεξ σε καταλαβαίνω.Δυστυψώς εφόσον έχεις υπογράψει συμβόλαιο δεν μπορείς να κάνεις και πολλά..Ίσως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι (αν δεν είναι πλήρως εμβολιασμένη) να την εμβολιάσεις και να της πηγαίνεις και φαγητό που και που..Ίσως και να την βάλεις σε καμμιά αγγελία ή να την πάς σε ενα άσυλλο(ετσι λεγεται ; ) με αδέσποτα.Εκεί θα έχει καλύτερη μεταχήρηση απ'οτι έχει στον δρόμο ενώ παράλληλα θα έχει περισσότερες πιθανότητες να βρεί και αυτή ένα αφεντικό..
Παλιά 27-08-09, 10:45
Το avatar του χρήστη marly
marly Ο χρήστης marly δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Τρίπολη-Αρκαδίας
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην marly Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην marly
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lucy Εμφάνιση μηνυμάτων
Μεγάλη κουβέντα θα πω, αλλά μέχρι μετακόμιση θα έκανα. Γιατί εκείνη πρώτη "μετακόμισε" για χάρη σου. Μέχρι και την "οικογένειά" της άφησε!

Για ένα σκύλο θα πείτε; Βρήτε μου πιό πιστό φίλο, βρήτε μου πιό αληθινή αγάπη κι εγώ θα πω ότι λέω βλακείες!!!

+1
Η μόνη λύση είναι η μετακομιση. Δεν σκέφτεσαι καθόλου αυτό το ενδεχόμενο Αλέξανδρε;
Παλιά 27-08-09, 11:13
Το avatar του χρήστη Γιώργος Κ
Γιώργος Κ Ο χρήστης Γιώργος Κ δεν είναι συνδεδεμένος
Δισκοπαθής

Περιοχή: Κολωνός
Send a message via Skype™ to Γιώργος Κ
Angry

Και μισθωτηριο συμβολαιο να εχεις με ορο να μην εχεις σκυλο, ακομα και αν ο κανονισμος της πολυκατοικιας δεν το επιτρεπει ... ΠΑΛΙ μπορεις να εχεις δυο σκυλους η δυο γατες αρκει να μην ειναι εγκατεστημενα σε κοινοχροιστους χωρους. Υπαρχει νομος για αυτο ...
Στη περιπτωση του Αλεξ θα ειχε καθημερινη μουρμουρα οταν εβγαινε και εμπαινε σπιτι του κατι που ειναι ακρως εκνευριστηκο!
Αχ Αλεξ μου θυμησες τον δικο μου (καποτε) γαλανοματη! Τι να πω? Αφου ξερεις πως ειναι οι ανθρωποι ... Παντα και παντου ιδιοι!! Φοβουνται καθε τι αλλο απο αυτο που ξερουν ... Ειναι μεγαλο χαρισμα να βλεπεις ενα σκυλο και να βλεπεις την ομορφια του! Ολοι -ειδες- βλεπουν μικροβια, τριχες, τσιμπουρια, ψυλλους και απειλη για τα μικρα παιδια! Λυπαμαι για τη γαλανοματα αλλα οτι την επομενη φορα που θα σε κοιταξει στα ματια ... ξερω τι θα κανεις!! Και θα ειναι το σωστο!!

Gab at Facebook:
https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/
https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/
Knowledge is having the right answer
Intelligence is asking the right question
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-08-09, 11:25
Senior Member

Προεπιλογή

Εγω απλα δεν θα νοικιαζα ποτε με τετοιους ορους . Δεν μπορω να αποχωριστω το γιουβαρελακι μου με τιποτα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-08-09, 11:31
Senior Member

Προεπιλογή

αλεξανδρε αν δεν παρεις δικο σου σπιτι...στην πορεια της ζωης σου θα αλλαξεις περισσοτερα σπιτια (και σπιτονοικοκυρηδες) απ'οτι σκυλους....για σκεψου το.....κι αν υποχωρησεις τωρα...τι θα κανεις την επομενη φορα που για τους χι λογους θα θελεις εναν σκυλο??
ομολογουμενως και εχοντας βιωσει πανω απο 15 μετακομισεις ξερω τι ζορι ειναι......απλα θα πρεπει να βαλεις κι εσυ καποιους "ορους" στη ζωη σου...και οχι μονο ο νοικοκυρης σου....
και ισως αν ολοι το τραβηξουμε να σταματησουν αυτα τα αισχη..παντρευεται ο ξαδερφος μου..νομισαν οτι βρηκαν το τελειο σπιτι...και δε μπορουν να το νοικιασουν γιατι εχουν ενα τοσοδουλι τεριε.....
Παλιά 27-08-09, 11:29
Το avatar του χρήστη lion
lion Ο χρήστης lion δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΘεσαΛΛονίκη
Προεπιλογή

Tι λέτε ρε παιδιά....

Εγώ που έψαχνα για σπίτι πριν 5-6 χρόνια, μόλις άκουγαν ότι έχω 3 παιδιά όλοι μου έλεγαν "...περιμένω και μία απάντηση από κάπου αλλού όμως..."

και μου λέτε για σκυλιά....

Τώρα βέβαια στην επόμενη μετακόμιση να δούμε τι θα κάνω αν τους πω
3 παιδιά
1 σκύλο ~30 κιλά
1 κουνέλι
2 παπαγάλους
2 ενυδρεία
....

ΟΥΣΤ από εδώ θα μου λένε ....
Παλιά 27-08-09, 11:43
Raven Ο χρήστης Raven δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Athens
Προεπιλογή

Την μετακομιση την σκεφτηκα κι εγω αλλα ειναι αδυνατον αυτη τη στιγμη.Χωρια που ειναι δυσκολο να βρεις σπιτι που να επιτρεπουν να εχεις σκυλο.
Παιζει ομως πιθανοτητα να αγορασω δικο μου σπιτι...θα δουμε, μακαρι να γινει ετσι.Θα ειμαστε τυχεροι και οι 2 μας.

Οσο για την Γαλανοματα, μιλαμε για ενα ανεξαρτητο και περηφανο σκυλι. Ειναι τετραπαχη και υγιεστατη και την φροντιζουν αρκετοι.
Δεν ειναι ζητιανα, ξερει που μενω αλλα δεν ηρθε να στηθει απ εξω. Της ειπα να μεινει στο στεκι της και εμεινε...φοβερο ε;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-08-09, 11:47
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Raven Εμφάνιση μηνυμάτων
ειναι δυσκολο να βρεις σπιτι που να επιτρεπουν να εχεις σκυλο.
Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παλιά 27-08-09, 12:57
Το avatar του χρήστη lucy
lucy Ο χρήστης lucy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Δράμα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis Εμφάνιση μηνυμάτων
Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ ιδίως αν σκεφτείς κάτι δίποδα σκυλιά που είναι βρωμιάρηδες φωνακλάδες κακοί κουτσομπόληδες ...

«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει
[B]Helen Keller

[
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-08-09, 13:49
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lucy Εμφάνιση μηνυμάτων
ΕΛΕΟΣ ιδίως αν σκεφτείς κάτι δίποδα σκυλιά που είναι βρωμιάρηδες φωνακλάδες κακοί κουτσομπόληδες ...
Που ξερεις εσυ τα πεθερικα μου?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-01-11, 00:38
babis100nx Ο χρήστης babis100nx δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Πειραιάς
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Raven Εμφάνιση μηνυμάτων
Την μετακομιση την σκεφτηκα κι εγω αλλα ειναι αδυνατον αυτη τη στιγμη.Χωρια που ειναι δυσκολο να βρεις σπιτι που να επιτρεπουν να εχεις σκυλο.
Παιζει ομως πιθανοτητα να αγορασω δικο μου σπιτι...θα δουμε, μακαρι να γινει ετσι.Θα ειμαστε τυχεροι και οι 2 μας.

Οσο για την Γαλανοματα, μιλαμε για ενα ανεξαρτητο και περηφανο σκυλι. Ειναι τετραπαχη και υγιεστατη και την φροντιζουν αρκετοι.
Δεν ειναι ζητιανα, ξερει που μενω αλλα δεν ηρθε να στηθει απ εξω. Της ειπα να μεινει στο στεκι της και εμεινε...φοβερο ε;
Αλεξανδρε δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο ψαξτο λιγο εαν το θες τοσο πολυ και εχεις δεθει με το σκυλακι...στις μερες που ζουμε με την κριση πιστευω θα βρεις....απλα ο σκυλος ειναι ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου και αυτο ειναι ακομα μια αποδειξη!!!!!!και μπραβο που την μυραστηκες μαζι μας!!
Παλιά 07-01-11, 12:30
Το avatar του χρήστη eimaste aR21rwstoi
eimaste aR21rwstoi Ο χρήστης eimaste aR21rwstoi δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΧΙΟΣ
Προεπιλογή

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ για ποιες περιοχες ψαχνεις...αν πεις ισως καποιοι απο εμας να μπορουν να σε βοηθησουν
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-01-11, 14:42
Το avatar του χρήστη Roussaks
Roussaks Ο χρήστης Roussaks δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αρκαλοχωρι Ηρακλειου Κρητης
Προεπιλογή

Καλη τυχη σε οτι και να κανεις , καλη τυχη και στην σκυλιτσα !
Μπραβο που τις εδωσες εστω και ενα βραδυ ζεστασια ! Γι αυτο το βραδυ δεν θα σε αφησει για χρονια !!!

Γνωμη μου , αν οντως θες να την παρεις καποια στιγμη καντο , μετακομισε και βαλε σαν ορο ...την πληρη ελευθερια , ειναι αδικο για σενα οταν θες κατι τοσο απλο και δεν μπορεις να το εχεις !!!

Στο λεω γιατι ενα "φιλακι" απο τον μποξερακο μου μου διωχνει ολη την κουραση ...σε μενα !Φαντασου η γαλανοματα σε σενα !!!

Αλλα επειδη ειναι παρα πολυ παλιο το θεμα ....και οπως ειπες μενει στο περιπτερο αν θες , δικια μου προταση ειναι να την πας/πατε μια βολτα απο εναν κτηνιατρο , να της βαλετε ενα σκαλιμπορ , τα εμβολια και αν θελετε και μια στειρωση -επικυνδηνο γιατι μενει στον δρομο-

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές