|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Χαίρομαι που η προσπάθεια μου αρέσει!
Οσο για τον μονομαχο ξερω ότι είναι ασχετος με το ολο project αλλα…. τι να κανω που μου αρεσε??? Στο κατω κατω δεν νομίζω ότι θα ηταν καλυτερα μεσα στο βαζακι του petshop… Και δεν με απογοήτευσε καθολου με ην συμπεριφορά του! Προσφέρει πολύ θεαμα μεσα στο ενυδρειο σε συνδυασμό με τις νανοκιχλιδες. Τωρα οσο για τις παραμετρους του νερου ειλικρινα δεν ξερω αν θα τον βλαψουν. Ευχαριστω και παλι για τον χρονο που αφιερώσατε για τα σχόλια σας. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανακαίνιση σπιτιού και ενυδρείο | Theokyr | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 13-03-07 14:10 |
Ανακαίνιση ενυδρείων! | Liolios | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 25 | 23-10-06 23:11 |
ανακαίνιση ... παρουσίαση νέου aquascaping | Lsourtzo | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 04-10-06 19:03 |