|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και απο μένα..¶ραγε πόσο χρόνο σου πήρε το αποτέλεσμε των φωτο που είδαμε???
Είχα μπεί και πρίν κανα δυο χρόνια στο φόρουμ και είχα δεί καποια πράγματα,τώρα είμαι είμαι σε φάση να μπώ ζεστά στο χώρο,μαθαίνω απο εδώ όσο περισσότερα μπορώ.... Είδη αυτό που έχω στο μυαλό μου για ενυδρείο είναι πολύ διαφορετικό απο εκείνο που είχα πριν γνωρίσω το φόρουμ..... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
RIO-400 Κοινωνικο φυτεμενο | Μικρος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 63 | 21-11-11 19:43 |
High lite juwel | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-11-07 23:04 |
Πρόβλημα με το φώς στο Rio 180 | sea_land | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 30-08-06 14:44 |
σετ φωτισμου gia juwel rio 180 | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 05-05-06 16:12 |
Ερωτήσεις σχετικά με το Juwel Rio 400 | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 28-12-04 17:57 |