|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ειπα να κανω και εγω μια παρουσιαση του καινουργιου μου δισκοενυδρειου,ετσι λοιπον τραβηξα μερικες .
ΜΟΝΤΕΛΟ: E-FLAT COMPLETE ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: 450 λίτρα ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 1508mm x 458mm x 670mm ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: 3 x 40W ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΕΤ ΑΝΑΚΛΑΣΤΗΡΩΝ 2 x ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑΣ 2x300W Eliwell 915. UV 11w AO.
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο ενυδρειο και πολυ ομορφα τα δισκακια σου!!
Θα ελεγα να βαλεις και αλλα ακομα ξυλα να πιανουν απο την επιφανεια προς τα κατω ωστε να εχουν περισσοτερες κρυψωνες!! Εισαι σε καλο δρομο !! Μπραβο ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οπως ειπε και ο φιλος μου γιωργος χρειαζετε σιγουρα και αλλα φυτα και πολα ξυλα αλλα οχι μοπανι.Δευτερον δεν ειπες τι ψαρια εχεις ?Τι τιμες.
------------------------- Μετα το ενυδρειο σου ειναι πολυ ωραιο με πανεμορφους δισκους.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Red crystal : 04-07-09 στις 20:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το πρόβλημα που θα εχεις στο εχω πει για να δούμε θα το προσέξουν τα παιδιά και εδώ
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα είπαμε και εμείς
καλό ξεκίνημα φίλε μου λοιπόν ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ψιλή άμμο ήθελα να πω.. ![]() Ανδρέα βρες από τον Πάνο pistia.. Θα δείξει πολύ ωραίο το ενυδρείο. |
|
|||
|
|||
![]()
Να σου ζησουν τα δισκακια και καλη συνεχεια !
Τις ανουμπιες μην τις φυτευεις γιατι θα χαλασουν, καλυτερα να τις δεσεις πανω στο ξυλο. Και φυσικα θα εδειχνε καλυτερα με λευκη αμμο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο ανδρεα..θα συμφωνησω για περισσοτερα ξυλα..και για πιστια και λιμνοβιο οποτε θες!
|
||||
|
||||
![]()
ξυλα εάν βρω όμορφα,που δεν βρίσκω στα τοπικά μαγαζιά, θα βάλω, ναι για το χαλίκι sinfono,θέλει να πάρο σύντομα την απόφαση....θα γίνει ο χαμός μέσα στο ενυδρείο
![]() τι ψαρια έχω ??? δίσκους, μη rotate ονομασίες δεν ξέρω ,15 "ροδοστομα" , 5 γατόψαρα. τιμές? το υγρό test λέει 6,0-6,5 το πολύ. τις άλλες τιμές δεν τις μετράω δεν θέλω να αγχώνομαι, αλλαγή κάνω κάθε 15 μέρες 200+ λίτρα,μονο AO... τροφή την προσέχω να μην πέφτει κάτω, κάθομαι και 10-15 λεπτά και τα ταΐζω .....εννοείτε ότι δεν έχω αμμωνία και τα λοιπά....ο κύκλος έγινε ξέρει ο πάνος. ( αμμωνία ,no3 ,no2,φωσφορικά τα έλεγχο που και που, όλα ok είναι)
|
||||
|
||||
![]()
σε λίγες μέρες πάνo......... σε λίγες μέρες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου και το ιδιο και τα ψαρακια σου!!!! μπραβο σου και καλη συνεχεια....
|
||||
|
||||
![]()
ξύλα θες σίγουρα
![]() άλλαξε την ρουτινα αλλαγής νερού αν θες τα δισκάκια σου να μεγαλώσουν αν θες να με ακουσεις για κανά 2μηνο κάνε αλλαγή 100 λίτρα 2 φορές την εβδομάδα και μετά γύρισε το σε 200 λίτρα εβδομαδιαία ![]() Ωραίο ενυδρείο , για την άμμο στα είπαν οι άλλοι ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινουργιος και θα ηθελα τις γνωσεις σας | akistriantas | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 3 | 02-06-09 17:17 |
ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΔΩ....ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! | giorgoskal1987 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 18-02-08 01:08 |
Αγορα καινουργιου ενυδρειου 50l | Seaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 02-01-08 14:10 |