|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ολα τα τευχη?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Ναί, όλα
Νίκος |
|
||||
|
||||
![]()
Η συναντηση μετατιθεται στις 10 Μαιου, λογω τριημερου Πρωτομαγιας!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας περιμένουμε όλους στην συνάντηση μας την Κυριακή
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα παρακαλούσα αν είναι δυνατόν να καθορισθει νεα ημερομηνία για την συνάντηση του Ιουνίου λογω των εκλογών.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παμε για την επομενη Κυριακη 14 Ιουνιου.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι μπορούμε απερίσπαστοι να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα
![]() Ο Π.Σ.Φ.Ε. γιατί δεν κατεβαίνει στις εκλογές? Εδώ κατεβαίνουν οι αιμοδιψείς ψευτοπαλλικαράδες-δολοφόνοι άγριων ζώων, κυνηγοί ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θες να πείς Μιχάλη Κυριακή 16 Ιουνίου.
![]() ------------------------- Γράψε λάθος. Ου γαρ. ![]() Κυριακή 14 Ιουνίου λοιπόν. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikosm1 : 22-05-09 στις 20:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
14 είναι Νίκο.
------------------------- πρόλαβες ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 22-05-09 στις 20:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Με εχετε παρει απο φοβο και δε με εμπιστευεστε στις ημερομηνιες!
|
||||
|
||||
![]()
αυριο τελικα θα ειναι κανενας εκει η θα ειμαστε μονο με τους σερβιτορους
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ εκτός απροόπτου...
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παρών
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω δεν μπορεσα τελικα, για πειτε ποσοι ησασταν? πηγε καλα?
|
||||
|
||||
![]()
Αν και είμασταν λίγοι μια χαρά ήταν.
Είχε περισσότερη ησυχία και μας δόθηκε καλύτερα η ευκαιρία να μιλήσουμε μεταξύ μας. Αν δεν κάνω λάθος είμασταν καμιά δεκαριά. Μοναδικό παρατράγουδο ήταν η νέα τιμή του φραπέ (4,6 euro παρακαλώ ![]() Ο φίλτατος Chris129 είχε φέρει και τα αυτοκόλλητα του GAB για κάποιους οι οποίοι όμως δεν ήρθαν (Παλιο-paco τ' ακούς)
|
||||
|
||||
![]()
το ακουω Κωστα αλλα μεχρη και μεση Σεπτεμβριου δεν θα εχω κανενα ΠΣΚ ελευθερο
|
||||
|
||||
![]()
4,60? καιρος να βρουμε νεο μαγαζι!!!!
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το μαγαζί όντως φαρμάκι!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα παιδια ειμουν και γω εκει για 1 φορα μπορω να πω οτι ηταν τελεια επιτελους μια παρεα που μιλαει για ενυδρεια
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ήταν πράγματι καλά και ζεστά.
Το φραπέ τσουρούφλιζε ![]() Νίκος |
|
||||
|
||||
![]()
Γραφτε και κανενα ονομα βρε παιδια να σας γνωρισουμε?
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
για οσους παρεβρεθησαν στην συναντηση και πηραν φραπε θα επρεπε να δειτε ποσα παγακια ειχε μεσα
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
η τιμη του καφε ηταν επειδη ειχε αρτο και θεαμα στην πισινα............................. παιδες απα πα πα ......αλλο να σας λεω και αλλο να εισαι εκει....... πρεπει ομως να το εξετασουμε και απο την αλλη πλευρα την σκοτεινη μηπως ηταν δαχτυλος των ανταγωνιστων μας
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα τα περνατε....!!!!!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω λεω να το κανουμε 2 φορες το μηνα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ώπα αδέρφη πολύ φόρα πήρες χεχεχε (φιλικά
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |